2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 77 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم اونی که می‌خواست به خانواده شوهرش نوار بهداشتی بده چی شد چیکار کرد؟

میدونی داشتم به اونم فکر میکردم کاش بشه خیلی راحت و بی حاشیه حرفامون رو بزنیم خیلی راحت به آدمای دور و اطرافمون بگیم تو شرایط روحی و جسمی خوبی نیستیم 

بگیم تو این شرایط نیاز به حمایت داریم کشورهای دیگه لیبلهایی رو دارن که زمانیکه خانوم ها تو دوره پریود هستن به لباسشون نصب میکنن تابقیه بدونن اونا توشرایطی هستن و درکشون کنن به امید اون روز برای زنان سرزمینم   

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من با حرفتون موافقم ولی تو ناخوداگاهم مرد رو سنبل قدرت و تکیه گاه میبینم، اصلا حتی نمیتونم تصورش رو ...

خب معنی قدرت رو باید تو جامعه تغییر داد من خودم به عنوان کسی که نمیتونه گریه کنه خیلی مشکل دارم لزوما معنیش نیست که من قدرتمندم اتفاقا بروز احساسات درجای مناسب شناخت همه احساسات مارو قوی‌تر میکنه 

یه زمانیکه مردها باید شکار میکردن باید عوامل خطرساز بیرونی رو برطرف میکردن نیاز بود قوی هیکل و نترس باشن اما الان از اون دوران خیلی گذشته الان هم مردی که احساساتش رو بروز بده خود واقعیش رو ترس هاش رو بگه میتونه مسئولیت های دیگه زندگی رو هم به دوش بکشه و این دوتا مسئله کنار هم هستن نه روبه روی هم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شما چجور بروزش میدین؟ میشه ازتون یه سوال بپرسم راهنماییم کنی؟

هممون انتظار داریم جوری که خودمون احساسمون رو بروز میدیم طرفمونم اونجوری باشه ولی اصلا اینطور نیست..هرکی زبون عشق خودشو داره که باید واسه طرف مقابلتو یاد بگیری تا پایدار بمونه رابطت..مثلا زنم شکلات دوست داره بهش پفک نمیدم چون خودم از اون خوشم میاد..

ولی بصورت کلی با حمایت و به شخصه با کارایی که اون لحظه اصلا انتظارش رو نداره و با جزئیات زیاد

اتفاقا گاهی اوقات گریه ما خانما از سر لوس بازیه ،فکرش بکن مرد گنده بخوات اینطوری لوس بازی در بیاره د ...

شآید چون خود من اصلا برای لوس بازی گریه نمیکنم نمیتونم فکر کنم گریه مرد از لوس بازی باشه 

خب معنی قدرت رو باید تو جامعه تغییر داد من خودم به عنوان کسی که نمیتونه گریه کنه خیلی مشکل دارم لزوم ...

میدونم عزیزم، حرفات همش درسته، ولی متاسفانه ذهنم اینطوری شکل گرفته، اصلا تصورشم برام غیر ممکنه، یعنی میدونی، نمیگم گریه نکنه، فقط تاب گریه های طولانی و احساسی شدن بیش از حدو ندارم، به طور مثال شوهرم برا فوت داییش سی ثانیه گریه کرد بعد تموم شد، ذهنی اینو میپذیرم ولی اصلا نمیتونم تصو کنم ۲ روز بشینه گریه کنه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
هممون انتظار داریم جوری که خودمون احساسمون رو بروز میدیم طرفمونم اونجوری باشه ولی اصلا اینطور نیست.. ...

ببینید من شوهرم یکم عجیبه فکر میکنم فقط شوهر من اینجوریه، مثلا بهش محبت کنم ازم دور میشه میره تو قیافه، گارد میگیره همینکه بهش عصبانی میشم و داد و بیداد میکنم میاد سمتم هی باهام حرف میزنه هر چی شدت عصبانیت و تندی های من بیشتر بشه کارهایی که برای جلب توجهم میکنه بیشتره گاهی هی با زبونش نیشم میرنه اذیتم میکنه بعد وقتی عصبانی میشم بهش شرو میکنه شوخی کردن و آخر سرم همه کارهای خونه رو برام میکنه، کلی برام خرید میکنه تا باهاش حرف بزنم، نمیدونم چرا از محبت خوشش نمیاد، 

کار اشتباه و خانوم کردن که بهشون فحش دادن تازه وقتی گریه هم کرده بازم مسخرش اومده و به حال خودش رها ...

نمیدونم کی مقصره قصدم تجزیه و تحلیل رفتارهایی اونا نیست اصلا 

ببینید من شوهرم یکم عجیبه فکر میکنم فقط شوهر من اینجوریه، مثلا بهش محبت کنم ازم دور میشه میره تو قیا ...

برمیگرده به کودکیش به رفتارهای پدرو مادرش باهاش

ببینید من شوهرم یکم عجیبه فکر میکنم فقط شوهر من اینجوریه، مثلا بهش محبت کنم ازم دور میشه میره تو قیا ...

دوستت داره نمیخواد ناراحتیت رو ببینه تا میبینه حالتو بد کرده پشیمون میشه سعی میکنه جبران کنه..حس میکنم درون گرای شدیده..

اینکه از محبت بدش میاد شاید خاطره بدی داره..مشکلی نداشته تو کودکیش 

میدونم عزیزم، حرفات همش درسته، ولی متاسفانه ذهنم اینطوری شکل گرفته، اصلا تصورشم برام غیر ممکنه، یعنی ...

من توقع ندارم یه شبه همه چیز تغییر کنه ما سالیان سال نماد قدرت رو چیزای دیگه ای دونستیم فقط قدم اول میتونه این باشه که جمله مرد که گریه نمیکنه رو دیگه بکار نبریم بذاریم نسل آینده مردها فشار کمتری رو متحمل بشن 

برمیگرده به کودکیش به رفتارهای پدرو مادرش باهاش

اره پدرشون که کلا آذم نابودی بوده نه محبتی نه هیچی، فقط پول خرجشون میکرده کاری که شوهرم. میکنه و گله میکنم ازش میگه همه جی برات میخرم چیزی کم نذاشتم، برعکس خانواده خودم که بیش از حد مهربون و آروم و حامی هستن😓