2777
2789
عنوان

کاش باردار نبودم

283 بازدید | 33 پست

از روزی باردار شدم زندگیم بهم ریخته افسرده شدم به هیچ کاریم نمیتونم برسم حتی لباس فرم هم برا دخترام ندادم خیاط بدوزه الان باید دخترم بره مدرسه نمیتونم ببرمش دختر ۱۶ساله نشسته گریه میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بچتون نمی خواین ؟ دلیل خاصی داره؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

بسلامتی چند ماهی من یه کم سر پام کمر درد میگیرم مشکل قلبی هم گرفتم داغونم بخدا

قربونت تو ماه آخرم.عزیزم چرا مشکل پیدا کردی حتما ویزیت دکترات پیگیری کن از این حال دربیای چند وقتته

چرا بچتون نمی خواین ؟ دلیل خاصی داره؟

چون ناخواسته باردار شدم بچه سوم چون توانایی بچه داری ندارم هزار تا مریضی دارم سنم بالائه ۳۸سالمه چون میخواستم بعد دوتا بچه یه نفس راحت بکشم یهو برگشتم سر خونه اول

قربونت تو ماه آخرم.عزیزم چرا مشکل پیدا کردی حتما ویزیت دکترات پیگیری کن از این حال دربیای چند وقتته

بسلامتی انشالله بسلامتی زایمان گنی دکتر میگه بر اثر ناراحتی و استرس دریچه قلبت گشاد شده