2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 77 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه عجیب نیست بعد از کلی دیونه بازی بشینی گریه کنی عجیبی

کاری به دلیل دعواشون نداشتم فقط واکنش کاربرها به گریه آقا برام عجیب بود 

باور کن ما زنها هم گاهی رفتار عجیبی داریم رفتار نابالغانه بعد بابت اینکه این رفتار رو داشتیم از خودمون ناراحت میشیم و ممکنه بابتش گریه هم کنیم 

الان نمیخوام رفتار اون آقا رو توجیه کنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مردها گریه نمیکنن سیگار میکشنهر چقدر غم و غصه بیشتر کام ها سنگین تر

کاش بهشون بگیم گریه کنن خودشون رو تخلیه کنن تایم اونا از لحاظ عاطفی آروم بشن هم این آرامش رو به بقیه اعضای خانواده منتقل کنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

کاش بهشون بگیم گریه کنن خودشون رو تخلیه کنن تایم اونا از لحاظ عاطفی آروم بشن هم این آرامش رو به بقیه ...

اتفاقا گاهی اوقات گریه ما خانما از سر لوس بازیه ،فکرش بکن مرد گنده بخوات اینطوری لوس بازی در بیاره 

دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه

😐🤷🏻‍♀️
دلم بحال اون آقا سوخت جامعه هم نگاه جالبی به این موضوع نداره و بنظرم باید ما به عنوان مادر این فشار ...

اين اقا مشكل روحي داره كه سر مسئله ي كوچيك نشسته اهنگ گوش ميده و با صداي بلند گريه ميكنه 

مرد درست تربيت بشه قوي و صبور ميشه و واكنش اينچنين احساسي و ضعف نشون نميده 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد