2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک شوهرم گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 77 پست
خیلیاتون اینو رد میکنین ولی مردا بیشتر از چیزی ک فکرشو کنید عاطفی هستن و وابسته ان بهتون..شما یجور ب ...

بله آقایون میریزن داخل خودشون ولی خانوما نه

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکو ندیدم اما با حرف شما موافقمچرا باید عجیب باشه🧐

چون خیلی ها گریه رو ویژگی زنانه میدونن متاسفانه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

آدم روانیه شکاک که به بچه هم گیر میده باید گریه کنه بمیره

کاری به بقیه مسائل ندارم یه جاهایی هم حق رو به خانوم دادم ولی برام واکنش به گریه مرد عجیب بود

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله حق دارن .کی گفته حق ندارن؟ولی انقدر از قدیم گفتن مرد گریه نمیکنه وقتی اشک یه مرد رو میببنیم ناخد ...

این تفکر باید برداشته بشه تا اوناهم بتونن با یه قسمت از وجودشون آشتی کنن

آدم روانیه شکاک که به بچه هم گیر میده باید گریه کنه بمیره

این رفتارا رو زیاد تو زنا دیدم شوهره با بچسبه بهش فقط اونا مشکلی نیست ولی مزد نه خق داره کریه کنه نه احساساتشو بروز بده نه چیزی یخواد نه هیچی فقط بمیره...

بابا این بیجاره رو انقدر تو مغزشون خوندن که نباید گریه کنی تو مردی تو قوی باید باشی..اینام انقدر برو ...

بله این حرف خیلی غلطه لزوما گریه نشونه ضعف نیست همه ما درونمون احساسات پیچیده ای داریم که نیاز داریم همشون رو به رسمیت بشناسیم با سرکوبش ضعیف میشیم

خب اون مسئله بنظر من گریه نداشت اونقدر که ب گریه و دعوای اونطوری ختم بشه

الان یادم نی قضیه چی بود😅 و خب بارها گفته شده اینجا هر کی نظری داره 

و تا جایی که  توهین نشه قابل احترام هست

مرد گریه بکنه اتفاقا خیلی ام خانم ازش استقبال میکنه و دلش میسوزه ولی واسه همچین قضیه ای ؟

اره منم گفتم کاری به داستانشون ندارم بحث من اینه آقایون هم حق گریه دارن همین  

من با حرفتون موافقم ولی تو ناخوداگاهم مرد رو سنبل قدرت و تکیه گاه میبینم، اصلا حتی نمیتونم تصورش رو کنم که شوهرم بشینه جلوم گریه کنه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی