2777
2789
عنوان

اسهال نوزاد چهارماهه

90 بازدید | 28 پست

سلام دوستان شبتون بخیر به من مامان اولی کمک کنید لطفاً 

پسر من چهارماهشه دوماهه که شیر خشک نان ar میخوره همچیش خوب بود رنگ مدفوعش سبز بود چهار روز یک بار مدفوع میکرد ، ولی الان سه روزه روزی چند بار مدفوع میکنه و رنگش زرد شده و اخرین بار اسهالی بوده ، نمیدونم چیکار کنمو مشکل چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون داره درمیاره؟ببردکتر

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16519933&slug=بچم-شیرخشکیه-اسهالم-داره-چیکارکنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

شاید شیر خشک بهش نمیسازه یبار بررسی کن 

پسر من یک‌ سال ونیم  از ۱۰ ماهگی شیر خشک نان میخورد بعد ۴ الی ۵ ماه دو۳ هفته اسهال داشت هردوا درمونی کردیم خوب نشد تاشیر خشکشو تغیر دادیم

شاید شیر خشک بهش نمیسازه یبار بررسی کن پسر من یک‌ سال ونیم از ۱۰ ماهگی شیر خشک نان میخورد بعد ۴ الی ...

ای بابا 😔 اخه قبلش ببلاک میخورد بهش نمی ساخت همش مدفوعش خونی بود و جوش میزد عوضش کردیم خوب شد تا الان

نه نمیدونم چجوری بفهمم دندون درمیاره؟

دستتوقشنگ باصابون بشوررولثه هاش دس بکش ببین ورم نداره یه دکترم ببر

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون