2777
2789
عنوان

اسهال نوزاد چهارماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا 😔 اخه قبلش ببلاک میخورد بهش نمی ساخت همش مدفوعش خونی بود و جوش میزد عوضش کردیم خوب شد تا ال ...

نمیدونم عزیزم حالا یبار بررسی کن  شیر خشک ها بعد چند مدت نمیسازن یابعضیا شون ازاول نمیسازن  پسرمن شیرخشک آپتامیل خورد نساخت بهش  نان خورد یمدت خوب بود بعد اونم نساخت الان براش سوپرامیل میگیریم بهتره 

یعنی همون شیرخشک‌نان ک قبلا بهش میساخت الان نمیسازه نمیدونم مشکل ازچیه

روزی سه بار ولی امروز اخرین بارش اسهالی شد،نه تب نداره

روزی سه بار طبیعیه فکر کنم منم دخترم شیر خشک میخوره روزی سه یا ۴ بار دفع داره.اگه نگرانی ببر دکتر ببینه 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

روزی سه بار طبیعیه فکر کنم منم دخترم شیر خشک میخوره روزی سه یا ۴ بار دفع داره.اگه نگرانی ببر دکتر بب ...

نه دفعش نگرانم نکرده اینکه ببخشید ، یبار اسهالی بوده نگرانم کرد

نمیدونم عزیزم حالا یبار بررسی کن شیر خشک ها بعد چند مدت نمیسازن یابعضیا شون ازاول نمیسازن پسرمن شی ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️گرفتاریه بخدا 

نه دفعش نگرانم نکرده اینکه ببخشید ، یبار اسهالی بوده نگرانم کرد

هر روز یه چیز جدید دارن برای نگرانی این بچه ها.اگه فقط یه بار بوده زیاد نگران نباش 

هر روز یه چیز جدید دارن برای نگرانی این بچه ها.اگه فقط یه بار بوده زیاد نگران نباش

امروز صبحم بود،بینیش کیپ بود قطره ریختم با فینگیرگرفتم خیلی پربود، عطسه هم میکنه،امکان داره سرماخورده باشه ؟!

امروز صبحم بود،بینیش کیپ بود قطره ریختم با فینگیرگرفتم خیلی پربود، عطسه هم میکنه،امکان داره سرماخورد ...

شاید سرما خورده علائم دیگه هم چک کن ادامه دار بود ببرش دکتر. دخترم سه ماهگی اسهال‌ شد روزی ۹ بار دفع داشت همراه تب