2777
2789

ن من داداشمو دوس دارم هیچوقت بهش حسودی نمیکنم و میگم خداروووشکر که از خیلی از همسناش (ک اطرافشن)بیشتر داره خداروشکر که با۱۵ سال سن ماشین۳ ملیاردی ب نامش تو پارکینگه خدارشکر که هرنقطه از شهر عشقش بکشه با هرمتراژی براش دراینده خونه میخرن و شغلی هم نداشته باشه تا نوه نتیجش میتونن بخوابن خونه و عشق حال کنن

خداروشکر که با زنش دراینده سفر خارجه میره

خداروشکر میکنم که داداشم وضعش مثل من نمیشه و خوشبخت و پولدار ابدی باقی میمونه…

من ،،،تو شهر غریب و پر از دزد مستاجرم نمیتونم بیام شهرخودم چون شهرخودم پول رهن زیاده شوهرمم شغل انچنانی تو اون شهر نداره همینجام بخور و نمیر هستیم

منی که ۱۷ سالم بود مجرد بودم ماشین یک ملیاردی داشتم الان حسرت فیدلیتی رو دارم میخورم من حقمه درسته من حقمه

چون من ی دخترم

شوهرم ی داماده اگ بهش بدن رودار و مفت خور بار میاد!!!!!! ولی عروس اینجور نیست عروس صد پشت غریبه باشه هم بهش میرسه !!!!!!!!

نگید خونواده شوهرت بدن شوهرم خونواده ای نداره …

گناه من دختر بودنه و بس…..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حق داری

با پدرت صحبت کن حداقل ماشین دوران مجردی رو بهت بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

چرا با این همه فرق بین خودتو داداشت هنوز دوسش داری حتما از اون دسته خواهرانی هستی که برادرانشان سرشون کلاهم بذارن قربون صداشون میرن معلومه که پول خیلی مهمه و فرق بین دختر و پسر باعث حسادت و قهر و کینه میشه پدرمادرت در حقت ظلم کردن

من صبر میکنم داداشت بزرگ شه بعد یکاری کن بیاد بگیرم قول میدم ماشین و خونه بنامت کنم 😂✌🏻

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

ماشین دیگ نمیخام حدقل ی خونه بسینم توش فقط

صحجت کن با پدرت

شاید با ازدواجت مخالف بودن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نمیگم چرا ازدواج کردی که هیچی ولی چرا با یکی هم سطح خودت ازدواج نکردی ؟ 

ولی وظیفه پدر و مادرت ارثت رو بدن من بودم شکایت میکردم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.