2777
2789
عنوان

بچه های فرهنگیان

395 بازدید | 53 پست

سلام.من امروز رفتم مصاحبه تخصصی 

اگه سوالی داشتین 

بپرسین 

حتما جواب میدم 

برای منم اگه تونستین صلوات بفرستین قبول بشم ❤️

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بحث گروهیه چی بود موضوعش لیدر گروه بودی؟چجوری با بچه ها حرف بزنیم که ما اول بحثو شروع کنیم کلا چن دور افتاد بهت صحبت

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

انشاالله موفق باشی میگی مدارک چی بردی ؟امسال کنکوری بودی ؟

همچنبن

بستگی داره استانتون چی  بخواد باید تو سایت استانتون ببنید 

ولی من کپی شناسنامه و کارت ملی معاینه پزشکی عکس مدارک امتیاز اور رو بردم  

این بحث گروهیه چی بود موضوعش لیدر گروه بودی؟چجوری با بچه ها حرف بزنیم که ما اول بحثو شروع کنیم کلا چ ...

موضوع اش این بود که کارگروه تعطیلی تقویم کشور بود که چیجوری باشه بهتر .. بله من رهبر گروه بودم .. اونجا من شروع کننده بودم بحث که من شروع میکردم بچه ها گسترش میدادم 

به شخصه سعی کردم یه نفر که کمتر حرف می‌زد رو هی به مکالمه دعوت کنم نمره کم نگیره .فقط خودت باش بچه ها همشون خیلی باهم خوبن