2777
2789
عنوان

بچه های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست
این بحث گروهیه چی بود موضوعش لیدر گروه بودی؟چجوری با بچه ها حرف بزنیم که ما اول بحثو شروع کنیم کلا چ ...

اون متنه تا آخر دستمونه؟یا ده دیقه اول میدن بخونیم و میگیرنش

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موضوع اش این بود که کارگروه تعطیلی تقویم کشور بود که چیجوری باشه بهتر .. بله من رهبر گروه بودم .. او ...

چجوری راضی شدن تو رهبر بشی شانس من حالا ی گروهی میفتم که..

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

تو بحث گروهیه کلا دستته ولی تو ارائه نه

خوبه بازم آها راستی نتیجه گیری آخر همتون رو ی برگه نتیجه مینویسن؟ یا هر کی جدا براخودش

خوبه بازم آها راستی نتیجه گیری آخر همتون رو ی برگه نتیجه مینویسن؟ یا هر کی جدا براخودش

هر 2 نفر یه برگه خلاصه نویسی دارن 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

میشه درصدای کنکورت رو بگی که چه ترازی بهت داد 

منابع فرهنگیان رو چطور زدی؟چنددرصد؟

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙