2777
2789
عنوان

بچه های فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فدات امیدوارم چن هفته دیگه باهم تاپیک قبولی بزنیم😿

انشالله🥹❤️اگه زدی حتما منم تگ کن کلی خوشحال میشم  

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
منم پارسال رفتم سوالی از هردو مصاحبه دارید بپرسید

به نظرت میشه تو گزینش اگه نماز جمعه نرفته باشی ازت سوال پرسید یجوری جواب بدی که قانعش کنی؟

دبیری چ رشته ای؟

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

سلام موفق باشی❤️

برگه معاینه پزشکی چیه که بردید؟

اخه من ک رفتم برا معاینات برگه ای اخرش بم ندادن

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
سلام موفق باشی❤️برگه معاینه پزشکی چیه که بردید؟اخه من ک رفتم برا معاینات برگه ای اخرش بم ندادن

سوال منم هس 

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

به نظرت میشه تو گزینش اگه نماز جمعه نرفته باشی ازت سوال پرسید یجوری جواب بدی که قانعش کنی؟دبیری چ رش ...

نماز جمعه خط قرمزشونه 😅

باید بلد باشی و سوالات زیادیم میپرسن 

ممکنه اگه بگی نرفتم و اینا کد پنج بخوری

اره من ادبیاتم

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)

نماز جمعه خط قرمزشونه 😅باید بلد باشی و سوالات زیادیم میپرسن ممکنه اگه بگی نرفتم و اینا کد پنج بخوری ...

میدونم چ شکلی میخونن منظورم خطبه هاس 😂آخرش منو رد میکنن نماز میخونم ولی نماز جمعه نرفتم 😕

نماز جمعه خط قرمزشونه 😅باید بلد باشی و سوالات زیادیم میپرسن ممکنه اگه بگی نرفتم و اینا کد پنج بخوری ...

اولویت اولم ادبیات بود😿

میدونم چ شکلی میخونن منظورم خطبه هاس 😂آخرش منو رد میکنن نماز میخونم ولی نماز جمعه نرفتم 😕

خطبه ها چیز سختی نداره

دوتا خطبه کلیتش سیاسی عقیدتی 

اخرین نماز جمعه رو برو گوش کن ازت جزئیات نمیخان 

بدون کی خطبه میگه درمورد چی که مسائل روزه 

سیاسیش این چند بار درمورد مسائل کشورمون بوده

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو♥🌛 (یه دختر ۱۹ ساله با یه دختر خوشگل کوچولو:)