2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پی تی چیه

یه اپلیکیشنه توش ضبط میکنی خوندنتو 

مثل تایمر میزنی ضبط میکنه میری درس میخونی

طرفتم میبینه تو درس میخونی لازم نیست هی به هم بگید من الان درس خوندم

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

یه اپلیکیشنه توش ضبط میکنی خوندنتو مثل تایمر میزنی ضبط میکنه میری درس میخونیطرفتم میبینه تو درس میخو ...

من نصب داشتم الان دوباره میخوام نصب کنم

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

من نصب داشتم الان دوباره میخوام نصب کنم

نصب کردی میای باهم بخونیم؟دوست من درس نمیخونه

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

حتمابرا کنکور میخونی؟ چه سالی چه رشته ای

آره خیر سرم ۸ روز دیگه کنکورمه 

ریاضی ام

اردیبهشت ترازم خوب بود ولی تیر تراز بهتر بده احتمالا بمونم☹️فعلا این یه هفته رو میخوام مثل ... بخونم

آره خیر سرم ۸ روز دیگه کنکورمه ریاضی اماردیبهشت ترازم خوب بود ولی تیر تراز بهتر بده احتمالا بمونم☹️ف ...

بخون حتما تیر خیلی تراز بده فک کنم صدتو بزار

من احتمالا از شنبه شروع کنم چون الان سر شدم

نصب کردم خبرت میکنم ولی بد نیستم چطور کسی رو اونجا پیدا کنم دوئلی بخونیما بهم یاد بده بعد

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.