2777
2789
عنوان

خانما شما رفتار شوهراتون چجوره باهاتون مثلا محبت میکنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 51 پست
بهش بی محلی میکنی؟

نه اصلا فقط بعضی موقع تو دعوا 

خودش میگه لطفا بهم توجه کن😂

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

درصدی از آقایون احساساتشون را به روش های دیگه ای ابراز می‌کنند 

مثل حامی مالی بودن و این بهشون حس قدرت میده و فکر میکنند رضایت خانمشون را با ساپورت مالی میتونند کاملا بدست بیارند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس می‌کنم بیشتر  ب حرف مامانش و ابجیش گوش میده دلم میخاد  اونجوریم ب حرف من گوش کنه ولی نمدونم چیکار کنم 

مثلا برا اونا ی کارایی میکنه ک اگ من بهش بگم میگ خودت انجام بده  یا حوصله ندارم بهانه میاره 

نمیتونه حتی ب مامانبزرگش ن بگه ولی واسه من خیلی راحت میگ  ن

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

مال منم همینهخیییلی باهم رفیقیم ها ولی از اینا نیست ک دائم محبت و نوازش کنهفقط بلده بگه عشقمیا اوج ع ...

عشق و علاقه ادمو از رفتارش میشه فهمید 

اینم تا گلایه میکنم فقط حرفه اما در عمل هیچه

محبت زیادی آدما رو از آدم دور می‌کنه حد وسط باش البته هیچ کس بی عیب نیست شوهر من نوازش می‌کنه همیشه ...

نمیتونم خیلی دوسش دارم حیف عشق و علاقم 

بچم بیاد دنیا دیگه کاری ب کارش ندارم

شوهر من که وقتی دارم باهاش حرف میزنم گوش که نمیده هیچی صدای گوشیش با تل هم بلند تر میکنه

اینم همینجوره اصلا انگار دارم با دیوار حرف میزنم تو ماشین صدای اهنگو زیاد میکنه تو خونه تلوزیون

نمیتونم خیلی دوسش دارم حیف عشق و علاقم بچم بیاد دنیا دیگه کاری ب کارش ندارم

میگم شاید مشغله ی کاری داره یا از چیزی ناراحته یا با بقیه هم همین طوریه؟اخه بعضی ها با دیگران هم همین طورین

من حس می‌کنم بیشتر ب حرف مامانش و ابجیش گوش میده دلم میخاد اونجوریم ب حرف من گوش کنه ولی نمدونم چی ...

ای خداااا اینم برا همه زرنگه برا همه کار میکنه هرچی بگن چشم ب من میرسه خستس خوابش میار