2777
2789
عنوان

خانما شما رفتار شوهراتون چجوره باهاتون مثلا محبت میکنن یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 51 پست
کاش منم بی محلش کنم ک اینجوری ب زبون بیاره بهم توجه کن

دلیل خاصی داره ؟؟؟ چرا باهاش حرف نمیزنی بگو اذیت میشی اصلا نزار چیزی تو دلت بمونه که یک دفعه جمع بشه بشه نفرت 

من هرکاری ازش اذیتم کنه سعی میکنم بهش بگم 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل خاصی داره ؟؟؟ چرا باهاش حرف نمیزنی بگو اذیت میشی اصلا نزار چیزی تو دلت بمونه که یک دفعه جمع بشه ...

بهش میگم میگه من خوبم یا مبگه باشه درست رفتار میکنم باز فردا گوه تراز امروز میشه

بهش میگم میگه من خوبم یا مبگه باشه درست رفتار میکنم باز فردا گوه تراز امروز میشه

میفهمم دست خودش نیست طبعش سرده 

میدونم که برات مهمه پس درستش کن خودت 

من به مدت برا س.ک.س اینجوری بودم 

بزن گوگل برا طبع سرد خیلی چیزا هست 

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

ای خداااا اینم برا همه زرنگه برا همه کار میکنه هرچی بگن چشم ب من میرسه خستس خوابش میار

وایییی دیدی چقد بدههههه 

میخام بهش بگم چرا برا مامانت و ابجیت حتی مامانبزرگیت اینطوری هستی ولی برا من یجور دیگ مامانم نمیزاره میگ نگو بهش ....

مثلا ظهر بگم بیا خونه ی ما ناهار درست کردم  میگ ن نمیتونم بعدا میام بگم چرا میگ مامانبزرگم گفته ناهار درست کردم چجوری بگم نمیام 😐😐

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

وایییی دیدی چقد بدههههه میخام بهش بگم چرا برا مامانت و ابجیت حتی مامانبزرگیت اینطوری هستی ولی برا م ...

اوناهم چقد بیشعورن ک میدونن تو دیگه بدون ناهار نیستی ک بعد زنگ میزنن بش ک بره اونجا