2777
2789

الان داره ولی ده پونزده سال دیگه بعید می دانم چون هوش مصنوعی هابی همین الان هستن که خیلی کامل برنامه می نویسن‌...

واسه همین بهتر اینه توی زمینه ی خود هوش مصنوعی هم در کنار برنامه نویسی تون اطلاعات جمع کنید و به روز باشید تا ازش بهره ببرید.

الان داره ولی ده پونزده سال دیگه بعید می دانم چون هوش مصنوعی هابی همین الان هستن که خیلی کامل برنامه ...

مرسی 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برنامه نویسم نظرات غیر تخصصی این روزا ماشالا خیلی شده اینکع هوش مصنوعی اومد پس برنامه نویسی میره حرف چرت پرتیه پیش بینی شده بخاطر وجود هوش مصنوعی برنامه نویسی هر زمانی پیشرفته تر و پردرآمدتر از قبل خواهد بود چون خود هوش مصنوعی هم حاصله کار برنامه نویس هاست

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡