2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
شوهرم منم هر روز با بوس منو بیدار میکنه صبونمو میاره تو تخت بخورم میگه تو از جات تکون نخور  ...

هههههههههههههه

پوکیدم خنده

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اره کاملا درجریانه یک بار هم پیش اومد تا یه شهرستانی با هم برن که البته منم باهاشون رفتم... بچه ها ...

ببین عزیزم باید قبول کنی که این نوع رابطه به خاطر روابط عمومی بالا  نیست، من خودم شاغلم و البته مجرد خیلی اوقات پیش اومده با همکارام که آدم های خوبی هم هستن ی مسیری رو باهم بریم با ماشین من یا اونها، ولی این رو بگم وقتی زیاد میشه دیگه آدم ها کم کم وارد حیطه خصوصی هم میشن و با هم صمیمی. مطمئن باش اولین نفر هم اون خانمه که به همسر شما عادت میکنه و دوست داره نزدیک تر باشه بهش و بعد مشکل ساز میشه... من نظرم اینه هر طور شده با همسرت راجب این موضوع صحبت کن تا بتونه معاشرت هاش رو کنترل بکنه... در غیراینصورت نهایت میتونی قانعش کنی سوار ماشین یکی نشه ولی تو محل کار نمیبینیش، یا هر جای دیگه

همسرت باید توجیه بشه که رابطه با همکار حد و حدودی داره ... این رو باید با هم صحبت کنید تا عمیقا درک کنه ...

مثلِ بارانِ بهاری که نمی‌گوید کِی...... بی خبر در بزن و سرزده از راه برس (لطفا بگین الهی آمین)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول باید به همه چیو بدونی که یه وقت وسط کار نگی اگه فلان چیزو می دونستم طور دیگه ای رفتار می کردم ب ...

هععععع

خونواده همسر😦😦😦😦😦

اونها فقط از من توقع دارن

تو هیچ شرایطی یادم نماد از ما حمایت کرده باشن.....

تازه مخصوصا اگه راجع به پسرشون باشه که کلا ندیده و نشنیده حق با خودشون و پسرشونه ولاغیر🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

از این اخلاقاشون متنفرم

استارتر حس میکنم غرورت خیلی بالاست، وقتی همسرت ازت میپرسه زنگ بزنم، احیانا حس نمیکنی اگه بگی نه شوهر ...

درسته خوب....

نمیخوام فکر کنه که انقدر حساس شدم

که خودش هم تو ذهنش انقدر حساس نشه یا اون خانم

اگه اخلاق شوهرت اینه اصلا" مشکلی نیست چون امتحانش کردی و بهش اطمینان داری. منم یه همکار آقا دارم همش میون خانمها می غلته ولی فوق العاده پسر خوبیه و اصلا تو این فازا نیست. خانمشم می دونه بقیه هم می دونن که اینجوریه و کاملا" جا افتاده. 

وای حالا وسط مشکل این خانوم شما نمیخواد از شوهرت تعریف تمجید کنی مثل بچه ها

من تعریف نکردم که ...یکی دیگه تعریف کرد منو ریپلای کردی...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
به این موضوع فکر کردی که شاید اون خانم هم تو رودربایستی شوهرتو میبره شاید ازون خانمایی باشه که خجال ...

اصلا اینطور نیست عزیزم

همسرم رانندگی میکنه اون میاد ماشینو پارک میکنه دم خونه بعد رو صندلی شاگرد میشینه تا همسرم رانندگی کنه...

تازه هر روز صبح زنگ میزنه یا این که آخر شب هماهنگ میکنه ....بعید گیدونم خجالت بکشه

درسته خوب.... نمیخوام فکر کنه که انقدر حساس شدم که خودش هم تو ذهنش انقدر حساس نشه یا اون خانم

واسه این ميگم که دقیقا خودم رو جای تو حس میکنم، مطمئنم تا دو سال قبل اگه من هم جای بودم همین رفتار رو داشتم، چون خونه پدریم اونقدر محیطش آروم بود که تا همین بزرگی هیچ موقع قدرت جر و بحث کردن و صدای بلند شنیدن رو نداشتم و خیلی سازش گر بودم، اما نميشه همیشه سازش داشت، یه جایی وقتی حس میکنی چیزی حتی مساله ای که از نظر شرع و عرف هم مشکل نداره ولی از نظر تو مشکل داره ( که البته قطعا نباید تعدادش از پنج تا بیشتر باشه) جلوش رو بگیر

الان هم همه حرف های همسرت رو به خودش تحویل بده بگو میدونم تو چقدر پاکی، اون خانوم هم از تو پاک تره ولی من با این قضیه مشکل دارم، اگر آرامش من برات مهمه دیگه با اون خانوم رابطه ای نداشته باش، فوقش اینه که فکر میکنه تو چقدر حساس و املی ولی اصلا اشکالی نداره، اگه بعد چند روز هم دوباره ازت پرسید میشه بزنگم، اصلا خجالت نکش، حالت قهر به خودت بگیر و بهش بگو لطفا به آرامش من احترام بذار

رفتار الانت فقط باعث میشه ازت حساب نبره و فکر کنه هیچی برات مهم نیست