2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.مشکلتون با شوهرتون برطرف شد؟این تاپیک برا 6ماه پیشه.امیدوارم نگرانیات برطرف شده باشه  ...

مرسی عزیزم...راستش تو این شش ماه خیلی چیزا فهمیدم که قبلا اصلا فکر میکردم.....تو زندگیم اوج اعتماد بودم ولی فهمیدم نباید انقدر مطمئن میبودم.....خلاصه که کلا به یه آدم جدید با تفکرات جدید تبدیل شدم...ولی زندگیمو خدا نگه داشت واسم

مرسی عزیزم...راستش تو این شش ماه خیلی چیزا فهمیدم که قبلا اصلا فکر میکردم.....تو زندگیم اوج اعتماد ب ...

سعی کن شک به دلت راه ندی .شک زندگی رو تخریب میکنه.ی سری از اتفاقات واقعا با روح و روان ادم بازی میکنه ولی سعی کن با اقتدار و منطق باهاشون برخورد کنی ک بتونی همیشه زندگی سالمت رو ادامه بدی.

سعی کن شک به دلت راه ندی .شک زندگی رو تخریب میکنه.ی سری از اتفاقات واقعا با روح و روان ادم بازی میکن ...

متاسفانه چیزایی فهمیدم که نباید میفهمیدم...البته همسرم مرد خوبیه ولی......

منم ۶ ماه افسردگی گرفتم بعد تو همون برهه سعی کردم زندگیمو نگه دارم .....ولی خیلی سخت بود برام......الان دیگه تو کاراش گیر نمیدم و اصلا گوشیشو چک نکردم ولی میدونم یه سری ارتباطاش قویه با خانوما کلا .........ولی شک رو کنار گذاشتم فقط حس میکنم احساسم نسبت بهش تغییر کرده و اون کیفیت قبل رو نداره

مطمعنی شوهرت رابطه جنسی باخانومانداره؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔
نه مطمئن نیستم الان دیگه حسمیکنم رابطه داشته اساسی

الانم  رابطه جنسی داره باخانوما؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔

باهمکارخانمش میره میاداونم مجرده یامتاهل؟باونم رابطه جنسی داره؟شک نمیکنی بهشون؟