2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست
خوب راه حل بگین..... منطقی...... من دو سه بار ناراحت شدم از دستش و اون کاملا نرم برخورد کرده با من ...

بهش بگو ازت یه چیزی میخوام اینکه ارتباط تو 

کم کن

اگه قبول نکرد بهش میگم منم با همکار غریبه برم و بیام بگم داداشم ه راحت ه برات

از غیرتی ک داره بخدا کلا کات میکنه

صلوات بر محمد و آل محمد...اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من ناراحت شدم چند بار ولی همسرم تو اون لحظه ارومم میکنه و میگه تو جایگاهت فرق میکنه و....... ولی دو ...

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده این نوع ازمرد بدترین نوعشه متاسفانه خودشیفته و از خود متشکر هم هستن و اعتراض و حق طرف مقابل را اصلا اهمیت نمیدن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا هر غلطي دلشون بخواد بكنن چون مردن 

زنا نه 😊 بعد ببخشيد زنه اون ناموسي كه باهاش اونجوري راحته هويجه يا سيب زميني ؟

همه ي زنا ناموس يه كسي هستن بلاخره 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
وای اصلا اجازه نده آدم به هرپاکی که باشه باید محتاط باشه دعواراه ننداز خیلی منطقی صحبتدکن وبگو این ...

وااااای بچه ها تازه اون خانم رانندگی نمیکنه همسرم تا محل کار رانندگی میکنه...

من نمیخوام با حساسیت من همسرم پنهون کاری کنه خوب چون میدونم روابط اجتماعیش بالاست

میگه اگه با همکار دیگه برم منت سرم میذاره ولی این منت نمیذاره

تمام طلاهاتو بده واسش ماشین بخر که مجبور نباشه با اون خانم بره😉راه حل از این بهتر😐☺

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

چرا بهش نمیگی که این مساله روت تاثیر گذاشته و ممکنه رابطه خودتون ب مشکل بخوره ,ب نظر من رک و روراست بگو اگه اهمیت نداد ب فکر راهی باش 

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
وااااای بچه ها تازه اون خانم رانندگی نمیکنه همسرم تا محل کار رانندگی میکنه... من نمیخوام با حساسیت ...

روابط اجتماعی بالا را خودش بهت تلقین کرده شیوه ی این مردها همینه بگو اگر روابط اجتماعیت بالاست پس چرا باهمکارای مردت نیست ببین حتی اونقدر رابطه اجتماعیش خرابه که نمیتونه به همکار مردش بگه تا ماشینم درست میشه یه مدت باهات میام بعد یه مدت تو ماشین نیارو با من بیا دیگه منتی هم نیست 

عزیزم نه تنها روابط اجتماعیش بالانیست خیلی هم پایینه و درضمن اعتماد بنفس هم نداره و با ارتباط با زنها میخواد اونو ببره بالا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
وای شوهرم مو با بوس بیدار میکنم الان بهش گفتم اگه بلند نشی گازت میگیرم خبری نیست از بوس رفتم صبحان ...

الان شوهر شما وسط موضوع این خانم چکار میکنه بوسش کردم و گازش گرفتم عجب یه کیلو نمک بریز به خودت بلکه بامزه تر شی..  استارتر از نگرانی خودش میگه شما پرتی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰