2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست

سلام 

صبح بخیر

استارتر خدایی خیلی خونسردی    بابا یه تکونی به خودت بده دیگه 

۳ ماه گذشته دست رو دست گذاشتی تازه حالا میگی چکار کنم؟؟ به نظر من شوهرت داره با پنبه سرت رو میبره 

خیلی هم با سیاسته 

وقتش رسیده که خودتو نشون بدی وباهاش جدی برخورد کنی

از طرفی دلم نمیخواد شوهرم دچار خودسانسوری بشه ولی این رفتارش منو اذیت میکنه یعنی چی بهش بگم کلاً حق ...

باشه عزیزم پنهانکاری هم سخته مجبور میشه یه خورده کمش کنه به نظر من وظیفته باهاش برخورد کنی هرچند اولش باخوبی جوابت را میده واگر قانع نشدی طلبکارت هم میشه چون اون نمیخواد کسی مزاحم رفتاراش باشه فقط اینو بدون رفتار شوهرت اشتباهه و حق با شماست 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=54736275]عزیزم همه خیانتهایی که من دور و برم میبینم و زندگی هایی که از هم پاشیده میشه, قبل از اولین خیانت خان ...

باز من به خانوم همکار اعتماد کامل دارم وداشتم

درضمن همسرم وخانوم همکار هردو رعایت میکنن از این جهت برای من مشکلی نیست وقاطعانه میگم اطمینان واعتماد دارم من بحث خودم روگفتم اینجوریم نمیشه به همه چیز بدبین بود وبا بدبینی زندگی کرد 

استاتر جان خودشون بهتر میدونن که مسئله رو اینجا گفتن

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
خوب راه حل....... من نمیتونم ببینم زندگیم خراب نیشه

بشین باهاش منطقی صحبت کن و بگو خودشو بذاره جای تو. دلش راضی میشه شمام با اقایون دور و برت روابط عمومی باااالا داشته باشی؟؟ ب نظر من بهش بگو از لحاظ روحی و فکری بهم ریختی در عین این ک اعتماد کامل بهش داری

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

اول باید به همه چیو بدونی که یه وقت وسط کار نگی اگه فلان چیزو می دونستم طور دیگه ای رفتار می کردم

بعد از طریق  خونواده همسرت یا یکی که همسرت قبولش داره اقدام کن

خوب چون تیپ شخصیتیشه من گیر نمیدم بهش ولی خوب خودش هم چهار چوب خاصی نداره

من انواع تیپ شخصیتی رو مطالعه کردم ، تیپ شخصیتی با عنوان راحت با زن ها یا خیلی ببخشید ...با زن ها نداریم ، به قول دوستی اگر روابط اجتماعی بالایی داشت میتونست از همکاران آقاش تقاضا کنه با ماشین اونها بره ، این تیپ شخصیتی چه صیغه ایه ، طما هم برو با مردها راحت باش بگو تیپ شخصیتمه .

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

به این موضوع فکر کردی که شاید اون خانم هم تو رودربایستی شوهرتو میبره

شاید ازون خانمایی باشه که خجالت بکشه بگه نه نمیتونم بیام دنبالتون

منم کارمندم و یه روز زود، یه روز دیر از خونه میزنم بیرون 

برام سخته هر روز برم دنبال یه همکار 

حالا مشکلی پیش بیاد و در حد دو سه روز اشکال نداره

به نظر من شوهرتونم داره از لطف اون خانم سوئ استفاده میکنه

شما مشکوکید بیشتر یه مرد هستین تا زن 

اگه داستانت واقعیه با عرض پوزش خیلی  خیلی ریلکسی و از بس خونه نشستی از بیرون خبر نداری به شوهر اون خانمم مشکوکم . شوهر شمام هر جور رابطه ای با اون خانم داشته شک نکن چون حساسیت شما رو میبینه ولی باز بعد از سه روز دلش برا خانمه پر میکشه یه جورای حالم ازت بهم خورد استارتر ینی تو واقعا زنی 

نی نی سایت خوبه . به شرطی که جوگیر نشی😊
واااااا شما چقدر ریلکسی از زن ایرانی بعیده🤔🤔🤔🤔

حالا اون هیچی از مرد ایرانی بعید تره

میگه خانمه شوهر داره

شوهرش غیرت هم داره آیا؟

که یه مرد با زنش در حد خواهر شوخی کنه و هرروز با هم برن سر کااار

گمونم اصلا شوهر نداشته باشه هااااا

یع تحقیق بکن.....

مطمئن باش شوهرت تو ذهنش همش شما رو بااون مقایسه میکنه طریقه حرف زدنش احترامش لوس بازیاش خودشیرینی کردنش بعدشم یه سرما بخوره شوهرت هزار و یک قرص و دوا بش میده بعد میگه چرا زنم به فکرم نیست خلاصه یه علاقه ای ایجاد میشه که نمیتونه دور بشه مواظبه زندگیت باش . 

به این موضوع فکر کردی که شاید اون خانم هم تو رودربایستی شوهرتو میبره شاید ازون خانمایی باشه که خجال ...

همسر اون خانوم در جریان کامل قرار دارن اگه خانوم روش نشه بگه شوهرش میگه خب!

❤️❤️❤️❤️ميثاق❤️❤️❤️❤️

استارتر قضیه شوهرت بو داره خیلی خوش بینی هم خوب نیست قرار نیست ایشون کارشو توجیه کنه شما هم راحت بپذیری 

به نظر من اول درست و حسابی با شوهرت اتمام حجت کن بعدشم خیلی زیر پوستی کنترل کن ببین تو محیط کا ر با هم چه جورین ببین اونجا چه خبره

عزیزم ذات شوهرمن خرابه همیشه دنبال خانما بوده و هست شدیدا هیززززز خیلیی کارا کردم مشاور محبت التماس هرچی که فکرشو بکنی و نکنی

یه دوره ی خیلیی کوتاه خوب می شد که وقتی پیگیر می شدم می دیدم خوب نشده فقط زرنگ تر شده

نمی خوام ناامیدت کنم ایشالا درست می شه ولی باید خودش بخواد باور کن

آخه می گی ناراحتیتو نشون می دی آرومت می کنه

سعی کن قهر نکنی فقط با زبون محبت وارد شو ایشالا نتیجه بگیری

اگر خاطرمان تنها ماند.  طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم😢

شوهرم منم هر روز با بوس منو بیدار میکنه

صبونمو میاره تو تخت بخورم

میگه تو از جات تکون نخور 

خودم صبونه بچه ها رو میدم و میبرمشون مدرسه

تو فقط بخواب و صبونه توی تخت بخور

بارها دیدم با خانما اصلا اصلا اصلا نگاه نمیکنه 

هرچی همکاراش بیان دنبالش به خاطر من نمیره

پیاده تا اداره میره ولی با همکار نمیره

امیدوارم از این پست مربوط به بحث استارتر من همگی چندتا نکته خیلی آموزنده یاد گرفته باشد

لازم هم نیست بابت راهنمایی ها و کمکهام تشکر کنید

استارتر حس میکنم غرورت خیلی بالاست، وقتی همسرت ازت میپرسه زنگ بزنم، احیانا حس نمیکنی اگه بگی نه شوهرت فکر میکنه خیلی برات مهمه؟

بهترین کار اینه که خجالت رو ببوسی بذاری کنار، اگه صلاح دونستی به دعوا هم راه بنداز،  فوقش اینه که ميگی تو کارت اصلا بد نیست، من حساسم، برای آرامش من لطفا روابطت رو کنترل کن، اصلا هم خجالت نکش

اتفاقا خیلی بهتره که حداقل جلوی تو رعایت کنه و یه مقدار حساب ببره