2777
2789
عنوان

ارتباط همسرم با خانوما 🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 4567 بازدید | 188 پست

به نظر من اصلا نباید به اون خانم بدبین باشی 

چون مدلش اینجوریه

شوهرش هم همینطور

اگه حجاب ندره دلیل نداره خراب باشه

خیلی از بی حجابا از صدتا چادری عفتشون بیشتره

ولی به نظرم باید بهش بگی که تو فرق داری

ادمها باهم فرق دارن خط قرمزشاون باهم فرق داره

بگی من از اول اینجوری بودم حجابم اینجوری بوده

من اذیت میشم و ممکنه ازت فاصله بگیرم

بگو تو فرهنگ ما دلیلی نداره زن و مرد بی دلیل قربون صدقه هم برن یا شوخی کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=54736275]عزیزم همه خیانتهایی که من دور و برم میبینم و زندگی هایی که از هم پاشیده میشه, قبل از ...

عزیزم اگه شوهرت و خانم همکار ۳ماه هر روز باهم برن و تازه شوهرتون تو ماشینش رانندگی کنه و اونم کنارش نشسته باشه و شوهرتونم عشق صداش کنه اون و شوهرش رو, بازم اعتماد کامل داری؟؟؟ والا ماهم رو پیشونی شوهرامون ننوشته خیانتکار و اعتماد کامل داریم بهشون؛ اما شوهر استارتر حتما خیلی سنگین نیست تو رابطش با اون خانم رفتارهایی صمیمی داره که استارتر نگران شده

درضمن اون خانم هم پاکه اما با ادامه رابطه و صمیمیت ممکنه هر دو دلبستگی پیدا کنن و به گناه بیفتن.

عزیزم اگه شوهرت و خانم همکار ۳ماه هر روز باهم برن و تازه شوهرتون تو ماشینش رانندگی کنه و اونم کنارش ...

عزیزم من گفتم همسرم وخانوم. رعایت میکنن رابطه دوتا همکار فقط هست که اطمینان دارم

وگرنه کدوم خانوم خوشش میاد همسرش به یه خانوم دیگه بگه عشقم 

درضمن من فقط نظر خودم رودادم وبه استاترم حق دادم که حتما خودش بهتر میدونه که قضیه روگفتن 

بعدشم خداروشکر به همسرتون اعتماد کامل دارید

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
به نظر من اصلا نباید به اون خانم بدبین باشی  چون مدلش اینجوریه شوهرش هم همینطور اگه حجاب ندر ...

بله دلیل نداره هر چادری هست پاکه اما بی حجاب نیست برعکسم هست

اما یه چیزی هست, زن چادری اگه ناپاک هم باشه, تو خیابون دل همه مردها رو نمیلرزونه و فقط مشتری های خاص خودش رو داره و مردهایی که نمیشناسن چیکارست با دیدنش خراب نمیشن؛ اما زن خیلی بی حجاب با عفت هم که باشه, تو خیابون که راه میره دل چندتا مرد رو میلرزونه و حتی ممکنه خیلی مردها با دیدن وضعش ارضا هم بشن و این زنای چشمه که فرقی نداره با کسی زیر پتو باشی؛با عرض معذرت

عزیزم من گفتم همسرم وخانوم. رعایت میکنن رابطه دوتا همکار فقط هست که اطمینان دارم وگرنه کدوم خانوم خ ...

اره گلم, حد و حدود روابط خیلی مهمه و نوع حرف زدن با طرف؛ والا خودمم ازین زنهای اخمو و خشک نیستم با بقیه؛

اره گلم, حد و حدود روابط خیلی مهمه و نوع حرف زدن با طرف؛ والا خودمم ازین زنهای اخمو و خشک نیستم با ب ...

میدونم عزیزم

خانوما همیشه میفهمن پشت هر حرکت وحرفی از همسرشون چه نیتیه

امیدوارم مشکل استاترم برطرف شه وخوشبخت باشن💗💗

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍
بله دلیل نداره هر چادری هست پاکه اما بی حجاب نیست برعکسم هست اما یه چیزی هست, زن چادری اگه ناپاک هم ...

اخه مسیله دل بردن فقط حجاب نیست میبینی طرف با چادر یه کارایی میکنه و سعی میکنه توجه مردهارو به خودش جلب کنه شاید یه زن دیگه با پیرهن و شلوار انقدر ساده و رفتار محکم داشته باشه که حتی اجازه نده کسی راجع بهش فکری بکنه 

اینکه اگه یه مرد با بی حجابی ارضا بشه از فرهنگ ناقص ما و ندید بدیدی ما اب میخوره 

و دومین مساله اینکه الان موضوع بحث ارضا شدن اون لحظه یا لذت بردن اون لحظه نیست

موضوع عفت و حیاس

منظورمون این بود که درسته که بی حجابه ولی شاید زندگی خراب کن نیست 

کسی که زندگی خراب کنه تو یه لحظه نیست برنامه ریزی میکنه برای این کار که واقعا حجاب و بی حجاب نداره

خوب چه جوری بی خیال شم........😑😑😑😑😑 منم نمیخوام از ترس خراب شدن زندگیمون دستی دستی خرابش کنم

منظورش این بود که با ترس اینکه ممکنه مخفی کاری بکنه ازادش نذار 

استاتر شما بسیار بی سیاست و نااگاهی خواهش میکنم یکبار کامل تاپیکت را بخون همه دارن میگن رفتار شوهرت عادی نیست از طرفی فکر شماهم اشتباهه که میگی میترسم مخفی کنه والله مخفی کنه بهتر ازاینه که تو روت همه کاری بکنه اونجوری حدااقل عذاب وجدان میگیره و احتمال اشتباه کمتر میشه بعدم شما باید محکم بهش بگی رفتن با اون خانم اشتباهه و منم دوست ندارم نه اینکه شل کن سفت کن راه بندازی

این رفتار شما  اتفاقا نه تنها باعث عشق و علاقه بیشتر شوهرت به شما نمیشه ببخشیدااا باخودش میگه چه زن ماستی هم دارم مردها زن باهوش و محکم را بیشتر دوست دارن

شک نکن خودش هم میدونه کارش اشتباهه براهمینم اجازه میگیره  ولی چون شما از کارش ایراد جدی نمیگیری داره ادامه میده و وجدانشم راحته که زنم میدونه خب خودش گفت برو من که زورش نکردم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخه مسیله دل بردن فقط حجاب نیست میبینی طرف با چادر یه کارایی میکنه و سعی میکنه توجه مردهارو به خودش ...

اره عزیزم واقعا شاید اصلا بیچاره خانه خراب کن نباشه اما ممکنه شوهر استارتر با این رفتارش, اونم کم کم به سمت خودش بکشه؛ و قطعا الان مشکل شوهر استارتره با این رفتاراش نه همکارخانمش 

اما در مورد مردهای ایرانی بدونین که مرهای هارجی هم همین هستن, ببینین تو خارج روزی چندتا خانم مورد تجاوز قرار میگرن, چقدر بچه تو دبیرستان ها سقط میشه چه دختر بچه هایی ک از طرف خانواده یا غریبه اذیت میشن؛ غریزه مردها میل و کشش به جنس زنه که خیلی هم زیباست؛ اما متاسفانه بعض ی مردها عفت لازم رو ندارن و نگاه هیز یا خیانت یا حتی اذیت محارم یا بچه هارو مسببش میشن؛ ربطیههم به مرد ایرانی یا خارجی,مسلمان یا غیر مسلمان نداره 

هرجای دنیا مرد و زن باید هر دو حجاب  و عفت رو با هم داشته باشن تا مشکلی پیش نیاد

اره عزیزم واقعا شاید اصلا بیچاره خانه خراب کن نباشه اما ممکنه شوهر استارتر با این رفتارش, اونم کم کم ...

دقیقا 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
کاملادرسته.بیشترمواقعی که توخونه دعواپیش میادواین حرفاتواین مسیرهای بیرون ازخونه ممکنه جذبش بشه

دقیقا 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍