2777
2789
عنوان

بنطرتون میشه فرش رو داخل اشپزخونه شست ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نجس نبود یه چیزی بعدم اینکه واقعا ب نظرت میشه ؟آب فرش میاد توی پذیرایی دستمال ک نمیخوای بشوری فرش او ...

اگه تو بالکن جا بشه عرضی همینجوری لول کنم بنظرت میشه ؟؟

اگه تو بالکن جا بشه عرضی همینجوری لول کنم بنظرت میشه ؟؟

اصلا نکن این کارو

آب از بغلای بالکن میریزه بیرون همسایه ها شاکی میشن

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

به هیچ وجه نکن این کارو  گفتنش راحته .انقد آب لازمه و کثیف کاری میشه که باید کلی هزینه تعمیر سقف پایین اون رو بدی مخصوصا اگه مستاحر باشید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

فرش‌شور ندارین؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

نه

از یکی بخار شو امانت بگیر فعلا کارتو راه بنداز

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil