2777
2789
من فقط فکرم اینه آهش دنبالم نباشه همین  والا الان دیگه متاهل و متعهدم ... قلبم مال یکنفره اونم ...

خوب یه بار برای همیشه ازش حلالیت بگیر ، شاید اروم شی، تو‌ دلت دعا کن خدا یه انسان خوب تو زندگیش بزاره که اونم سامان بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حرفت درسته عشق هیچ وقت فراموش نمیشه من همش تو فکر عشقمم  حتی الانم دلم براش تنگ ...

کاش این حرف در مورد اقایون هم‌ صدق کنه ، دلم می‌خواد یه عمر حسرت به دل شوهر سابقم بمونه از نبودن من 

خوب یه بار برای همیشه ازش حلالیت بگیر ، شاید اروم شی، تو‌ دلت دعا کن خدا یه انسان خوب تو زندگیش بزار ...

میترسم شمارمو گیر بیاره دیگه ول نکنه شوهرم بفهمه 😔 خیلی نیاز دارم به اینکار 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
کاش این حرف در مورد اقایون هم‌ صدق کنه ، دلم می‌خواد یه عمر حسرت به دل شوهر سابقم بمونه از نبودن من& ...

فقط خدارو هزاران هزااااااار مرتبه شکر کن بچه نداری ... من اگه خیلی دردهارو به جونم میخرم بخاطر بچمه 😔

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
فقط خدارو هزاران هزااااااار مرتبه شکر کن بچه نداری ... من اگه خیلی دردهارو به جونم میخرم بخاطر بچمه ...

حالا منه احمق دوست داشتم بچه داشتیم ، اینجوری شرایط فرق می‌کرد ، خیلی دوسم داشت ولی مرد زندگی نبود اهل کار نبود، ولی خانوادش حمایتش میکردن ‌‌مشکلی نداشت ، سر یه لجبازی طلاق داد،

شاید منم الان از روی احساسم‌ این حرف و‌میزنم ، چی بگم 

وای برو بگیر بخواب خواهر، دمه صبحی نشم امل فساد 😬😬😬😬

قربونت برم نه عزيزم چرا باز زخمشوتازه كنم برم شوهرموبيداركنم بره برام نون بخره صبحونه بخورم گشنم شد 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

دلم برای شوهرم تنگه با اینکه خوردم کرد

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"
احساساتم مرده،  بعد از آون از ته دل نخندیدم  اما زنده م،  مثل یک آدم بی تفاوت....&nb ...

دقیقا یه بار که دلت بشکنه کم کم احساساتت میمیره... تو این دوره زمونه باید آدم آهنی باشی بدون احساسات و بی تفاوت وگر نه خیلی اذیت میشی