یکمی حالم بد بود سویا خیس کردم رفتم حمام. اومدم دیدم یه قابلمه رو گازه میگه ماکارونی پختم.فاتحه شام رو خوندم.میدونستم چطوری میپزه.یه قاشق خوردم خرچ خرچ اشغالا و چرکا اومدن زیر دندونم.سیب زمینی هایی هم که ورقه ای کرده بودم آماده برا ته دیگ ریخته رو سر ماکارونی 😐عملا چیزی به نام ته دیگ نداریم.من نمیدونم ماکارونی که پیاز سرخ کرده نداره ربشم کمه سویاهاشم چرکه ته دیگم نداره به چه درد میخوره😔
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
وقت بذار یادش بده سری بعدی بهتر از خودت درست میکنه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد