2777
2789

مثلاً خواهر طلاق گرفته باشه بعد پیش داداش سیزده سال از خودش بزرگتر بگه من بدنم انقد سفیده و رو فرمه شوهرم ازم س ی ر نمیشد نمی‌دونم چرا یهو سرد شد 

با لباس خیلی تنگ بپوشه با وجود باسن خیلی بزرگ و سینه های بزرگ چاکش‌ رو بیرون بذاره ؟

خواهر شوهر ای من اینجوری نیستن یکی میگف حس بدی میگیره حس می‌کنه شوهرش به بدن خواهرش خیره میشه

پارسا و سامیار قشنگم تمام قلبم برای شماست عشقای دلم💐❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش. پسری که تو سن بلوغ هست باید رعایت بشه و این حرفها هم غلطه که داداشه،  پدره و فلانه. 

اشتباهه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هیچ پسری به خواهر خودش چشم نداره کسی که این فکر رو میکنه

چشم داشتن یک طرف رفتارهای بد و ناهنجار یک طرف 

من الان خودم پسر دارم به خودم اجازه نمیدم با لباس زیر بگردم که بگم هیچ پسری چشمش به مادرش نیس معلومه که نیس ولی باید یک چیزایی رو رعایت کرد 

چشم داشتن یک طرف رفتارهای بد و ناهنجار یک طرف من الان خودم پسر دارم به خودم اجازه نمیدم با لباس زیر ...

لباس زیر که نه اصلا اما خب پیش اومده خانوادگی رفتیم خارج از ایران با همون مایو و لباس همه باهم داخل استخر بودیم اصلا همچین حرفی پیش نیومده نه تنها ما خانواده های دیگه هم بودن

لباس زیر که نه اصلا اما خب پیش اومده خانوادگی رفتیم خارج از ایران با همون مایو و لباس همه باهم داخل ...

بیشتر حرف درباره رابطه جنسیش که گفت گفته شوهرم ازم سیر نمیشد فوق العاده بد بوده حالا پوشش ب خود خانواده بستگی داره

پیش. پسری که تو سن بلوغ هست باید رعایت بشه و این حرفها هم غلطه که داداشه، پدره و فلانه. اشتباهه.

درسته،اون غریزس عقلانی نیس که بخوا تصمیم بگیره خب حالا بااین شخص من تحریک بشم یا نشم؟حالا بعضیا فکر میکنن خیلی روشن فکرن و به بقیه میگن مریض و پوسیده ذهن درصورتیکه خودشون هیچی حالیشون نیس

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بیشتر حرف درباره رابطه جنسیش که گفت گفته شوهرم ازم سیر نمیشد فوق العاده بد بوده حالا پوشش ب خود خانو ...

کاملا این حرف ها رو اصلا نباید زد اما خانمم نباید فکرشو با این چیزا درگیر کنه خودشو اذیت کنه بین خواهر برادر هیچی نیست و نمیشه که باشه اصلا ابدا

درسته میگن برادر و خواهر بهم چشم ندارن کاملا خم درسته ولی درشرایط عادی و معقول بعضیا بیمار جنسین برادر و خواهر نداره براشون و واقعا باید جلوشون رعایت کرد 

اگر تو بعضی بیمارستان باشی یا تو دادگاه و مراجعی که بهشون مربوط میشه میبینی که چه ارتباطاتی حتی بین محارم هست و باور نمیکنی)( البته همشون مریض جنسی هستن) 

عمومیت نداره ولی هستن 

و واقعا دلیل نمیشه درمورد بدن و رابطه جلو حتی پدر هم حرف زد