2777
2789
عنوان

دختر بی قرارم امونم بریده

180 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

دخترم 8 سال رو تموم کرده ولی همچنان بی قراره

یک دقیقه نمیتونه خودشو سرگرم کنه

همش نق و گریه که حوصلم سر رفته و بریم فلان جا و...

هرچی میگم با هم بازی کنیم اصلا قبول نمیکنه میگه تو بچه نیستی.میگم نقاشی و رنگ امیزی کنیم میگه نمیخوام

از اول نوزادی هم همین بود یه بچه بی قرار و جیغ جیغو نق نقو

خودمم باردارم اصلا حال نق نق و بهونه گیری هاش ندارم

غذا هم اصلا نمیخوره جثه اش در حد بچه 5 یا 6 سالست

بخدا درمونده شدم دیگه روانیم کرده🤕بچه های شمام همینن یا این دیوانست؟

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی میخوام ببرمش مهد اما رفتم پیش دبستان ثبت نتم کنم گفتن نزار مهد از مدرسه زده میشه اگه مولش باشه ببرمش ژیمناستیک نوه خواهرم ۸سالشه میره ژیمناستیک شمام ببرش باشگاه انرژیش تخلیه بشه

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

@نگارخانوم70‍    عزیزم توروخدا میشه جوابمو بدی لطفا🥺🥺🥺🥺

اون دعایی ک گفتی خودتو خواهرت و خالت ازدواج کردید باهاش طی سه ماه ، چه دعایی بود گفتی یادت رفته ، حتی یه چیزای کمرنگی هم ازش یادت نیس بگی سرج کنم بلکه پیدا شد ؟؟؟؟

بخدا خیای واحبه 😔😔😔😔

@نگارخانوم70‍ عزیزم هروقت پیاممو دیدی جواب بده لطفا جواب میدی ؟🥺

سلام عزیزم

باور کن هیییچی یادم نیست

درسته دعاش ردخور نداشت و خیلی کارساز بود ولی سعی کن به دعا متوسل نشی فقط از خود خدا بخواه

سلام عزیزمباور کن هیییچی یادم نیستدرسته دعاش ردخور نداشت و خیلی کارساز بود ولی سعی کن به دعا متوسل ن ...

درسته گلم منم همیشه دعا میکنم اخرش به خدا میگم هرکی و هرجی که تو صلاح بدونی . 

حییییف🥺سوره ی احزاب نبود ؟ یا سوره ی دخان؟

سلام عزیزمباور کن هیییچی یادم نیستدرسته دعاش ردخور نداشت و خیلی کارساز بود ولی سعی کن به دعا متوسل ن ...

عزیزم شما و خاله و خواهراتون بااون دعا خوشبخت شدید همسراتون پولدار و خوش اخلاقن ؟ میخوام بدونم اون دعا باعث خوشبخت شدن شده یا صرفا باعث ازدواج شده 

عزیزم شما و خاله و خواهراتون بااون دعا خوشبخت شدید همسراتون پولدار و خوش اخلاقن ؟ میخوام بدونم اون د ...

بله شکرخدا همسرامونم خوب هستن و از نظر مالی هم متوسط ایم

بله شکرخدا همسرامونم خوب هستن و از نظر مالی هم متوسط ایم

عزیزدلم میشه یه خواهشی کنم اگر یه وقت یادت اومد بهم بگی یا تگم کنی ؟🥺🥺🥺🥺باورت میشه ازوقتی کامنتتو خوندم همش میگم ینی اون چ دعایی بوده🥺🥹🥹🥹🥹🥹