2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من با دوفاستون حامله شدم

از شب شانزدهم به مدت ده شب یه دوفاستون خوردم و از شب سوم هم شبی سه تا لتروزول

به خواست خدا و کمک این داروها حامله شدم

تنبلی تخمدان شدید داشتم به حدی که بدون قرص و امپول پریود نمی شدم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه عزیزم من با دوفاستون حامله شدم از شب شانزدهم به مدت ده شب یه دوفاستون خوردم و از شب سوم هم شبی س ...

منم تخمدانم تنبله ولی سونوی واژینالم خوب بود اما پری هام نامنظمه همچنان این ماه بهم دکتر گلوکوفاژ داده روزی سه تا لتروزول از شب سوم تا هفت شبی یه دونه از روز ده پریود هم شبی یه دونه دوفاستون یهنی منم حامله میشم؟؟؟

شبی یه دونه کنه خواهرشوهرم سه دوره شبی یکی خورد حامله نشد آخرم محبور شد مث من شیی سه تا بخوره

بعد تا حالا نشنیدم دوفاستون رو از شب ذهن تجویز کنن

معمولا از شب چهاردهم پانزدهم یا شانزدهم هس

شبی یه دونه کنه خواهرشوهرم سه دوره شبی یکی خورد حامله نشد آخرم محبور شد مث من شیی سه تا بخوره بعد ت ...

ینی شبی ۳تا رو باهم میخوری؟

ی بار اخه ی دکتری رفته بودم گفت یکی صب یکی ظهر یکی شب

بعد معمولا لتروزول اینا اگه حامله نشی پریودت سروقت میاد حتما.دوفاستون لازمه بخوری؟

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
ینی شبی ۳تا رو باهم میخوری؟ ی بار اخه ی دکتری رفته بودم گفت یکی صب یکی ظهر یکی شب بعد معمولا لتروز ...

آره سه تاشو باهم میخوردم

ساعت نه شب

من دوفاستون میخوردم چون بدون دارو اصصصلا پریود نمیشدم

اگه نخوری ممکنه پریود نشی فکر کنی حانله ای آزمایش بدی ببینی حامله نیستی اعصابت خورده بشه بعدم مجبور بشی آمپول پروژسترون بزنی تا پریود بشی

دقیقا خواهرشوهرم همینطوری سرش اومد

اما اگه دوفاستون بخوری اگه حامله باشی پریود نمیشی اگه هم نباشی پریود میشی

آره سه تاشو باهم میخوردم ساعت نه شب من دوفاستون میخوردم چون بدون دارو اصصصلا پریود نمیشدم اگه نخو ...

اخه من ب دکترمم گفتم گفت این لتروزول رو بخوری اگه حامله نشی حتما میشی

منم دو سه دوره خوردم نه حامله شدم هم اینکه حتی زودتر از موعد

این ماه هم خوردم دعا کن دیگه حامله شم فردا سونو دارم

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
اخه من ب دکترمم گفتم گفت این لتروزول رو بخوری اگه حامله نشی حتما میشی منم دو سه دوره خوردم نه حامله ...

عزیزم انشاالله که حامله بشی😍😍