2777
2789
عنوان

جای جوش صورتمو چیکار کنم

104 بازدید | 16 پست

کرم یا سرمی معرفی کنین ک خیلی خوب باشه و جواب بده

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

اسکار شده یا لک؟

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برو . من رفتم بهم کرم معرفی کرد خیلی مفید بود . و اینکه گفت هرگز از کرم پودر برای روزمره استفاد ...

شما جای جوشت اسکار بود یا لک؟

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

اگه تازه به وجود اومده با کرم های ترمیم کننده شاید از بین بره مثل لافارر ولی اگر قدیمیه به نظرم لیزرco2 کنی بهتره❤️

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

کرم روشن کننده تینولا برای شب .یه کرم ضد لک هم تجویز کرده بود برای عصر ‌. اسم کرم ضدلک یادم رفته

تا چه مدت استفاده کردین و نتیجه گرفتین؟

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد
تا چه مدت استفاده کردین و نتیجه گرفتین؟

حدود ۶ماه با حوصله استفاده کردم . بعدش دیگه باردار شدم مصرفو گذاشتم کنار . ولی واقعا نتیجه داد .

برو متخصص پوست و مو برات چیزی تجویز میکنه که واقعا برات مفید باشه

اگه تازه به وجود اومده با کرم های ترمیم کننده شاید از بین بره مثل لافارر ولی اگر قدیمیه به نظرم لیزر ...

اقا لیزر میگن لک میشه و فلان میشه جای جوش دارم نمیدونم چ بلایی سرشون بیارم خسته شدم اینقد تو تاپیکای جوش گشتم😑

اقا لیزر میگن لک میشه و فلان میشه جای جوش دارم نمیدونم چ بلایی سرشون بیارم خسته شدم اینقد تو تاپیکای ...

من انجام دادم چند روز پیش لکی رو نمیبینم

مدتی هست که روی خودشناسی و توسعه خودم کار میکنم🌱🌱خیلی وقته که فهمیدم که عقیده ام رو بر کسی تحمیل نکنم و وقتم رو برای اثبات چیزی یا خودم برای کسی هدر ندم❤️

من انجام دادم چند روز پیش لکی رو نمیبینم

جدی،عزیزم چجوری بود کلا برام توضیح بده 

جدی،عزیزم چجوری بود کلا برام توضیح بده

گلم من مدتی پیش لیزرco2 انجام دادم به نظرم تجربه خوبی بود چون همه میگفتن جواب نداده ولی برای من اوکی بود می‌دونی بستگی به نوع پوست و اندازه جای جوشت و مدت زمان که این جای جوش و آکنه رو داری داره به خاطر همین ممکن برای یکی تو جلسه اول کاملا تغییرات معلوم باشه ولی برای یکی پس از چند جلسه اول هم که میری برات بی حسی میزنن و بعد کار رو انجام میدن ولی من حتی با وجود بی حسی هنگام لیزر درد داشتم و اوکی نبودم سوزش لیزر هم بعد ۲ساعت از بین رفت و چیزی رو حس نمی‌کردم فقط بعدش باید کرم زینک اکسید بزنی و دو روز بعد شروع کنی به ترمیم کننده زدن❤️❤️سوالی داشتی در خدمتم