2777
2789
پسرا اذیت نمیکنن؟ مسخره اینا...

من پسر خالم دانشگاه میرع خودش همه رو مسخره می‌کنه دوستاش بدتر ولی نه اونجوری که تو فک میکنید به شوخی مثلاً خلاصه که من رفتم همه دانشجو ها صمیمی همه به هم دست میدادن و... حالا شانس بیارم اینجا قبول نشم من

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه دولتیمال من احساس امنیتش بیشتره نمیدونم چرا تا حالا از هیچ پسری مزاحمت ایجاد نشده هر کی به ...

چه دانشگاهی میری.

من دانشگاه تهرانم

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

اگه خوشگل باشی ولی زیاد به کسی کاری نداشته باشی چی ؟؟سرت تو کار خودت باشه مثلاً

نگا کن سعی کن تا جایی که میشه با پسرا معاشرت نکنی واکیپ نزنی و تو رابطه نری چون همیشه به رفتارت توجه میشه ومیکنن ،ولی آدم آرومی باشی با بقیه حتی تو ظاهرم شده مهربون باشه با همه دخترا سطحی دوست باش و دشمن تراشی نکن بهت خیلیم خوش میگذره کسی پیشت نشست حرف زدی درمورد بقیه  تو کلامی حرف نزن

خیلی خوبه دولتیمال من احساس امنیتش بیشتره نمیدونم چرا تا حالا از هیچ پسری مزاحمت ایجاد نشده هر کی به ...

خدا کنه برای منم اینجوری باشه 

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

خدا کنه برای منم اینجوری باشه

بستگی ب جو دانشگاه داره 

من خیلی ب این موضوع اعتقاد پیدا کردم

حتی استادا و کارکنان هم همینطور

اما مشکلی نیست سعی کن خاطره خوبی بسازی

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

نگا کن سعی کن تا جایی که میشه با پسرا معاشرت نکنی واکیپ نزنی و تو رابطه نری چون همیشه به رفتارت توجه ...

آها نه بابا من اصلا اهل رل و پارتنر و...نیستم 

همش به خودت بستگی داره

آروم و‌بی حاشیه باشی کسی کاری باهات نداره

اما اگه بخوای رفتارای عجیب غریب دربیاری، هی مرکز توجه باشی و… قطعا مسخره میشی

دیدمه ک میگم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چه خوب موفق باشی

قزبونت

خودت؟؟

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بی حاشیه باش

اصلا و تحت هیچ شرایطی به بچه های کلاستون اعتماد نکن

رل نزن تو دانشگاه

خیلی تو بحث های اعتقادی و سیاسی شرکت نکن

درست رو بخون و معدلت رو بالا نگه دار

با استاد ها الکی بحث نکن چون خیلیشون عقده ای هستن و سعی کن سر کلاساشون فعال باشی

وارد اکیپ ها هم نشو این اکیپ ها اکثرا از هم می‌پاشن

کنار دانشگاه به فکر یاد گرفتن یه هنری یا مهارت باش، مطمئن باش به درد میخوره اگ مرتبط با رشتت باشه خیلی هم خوبه

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!