همچنین از شلوغیم متنفرم نمیدونم چطور قراره کنفرانس بدم
و...
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دردسر که اگه خیلی آدم آرومی باشه زیاد برات نیست درکل ولی همیشه برا آدمای خوشگل و پرحاشیه به همون نسبت حرف وحدیث زیاده دیگه،اعتماد نکن تو حاشیه نرو وسرت به کار خودت باشه قلقش اینه من چن ماهه تموم کردم
من اصلا نمیتونم با آدما ارتباط برقرار کنم از شلوغی و.. جمع و اینچیزاهم خوشم نمیاد
ایجوری اذیت نمیشی ؟؟؟
منم اینجوری بودم خب به هر حال دانشگاه یه سری مسائل داره که باید بپرسی مثلا استاد بر جلسه بعد چی گفت و ...
البته دانشگاه من غیر حضوری کلاس کمه راحتم اما دولتی اینا سخته
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
ایجوری اذیت نمیشی ؟؟؟منم اینجوری بودم خب به هر حال دانشگاه یه سری مسائل داره که باید بپرسی مثلا استا ...
دولتی میخوام برم تک جنسیتی هم نیست
•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻♀️•مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را میشکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش میکنند..✨️
من تو مدرسه راحت تر بودم اما اینجا مختلط و شلوغه...
من مدرسه هم برام سخت بود
مال من احساس امنیتش بیشتره نمیدونم چرا تا حالا از هیچ پسری مزاحمت ایجاد نشده هر کی بهم نزدیک شده محترمانه سوال پرسیده و اینا 😁
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
مال من که نه یه بار ب پسره سلام دادم سرشو انداخت پایین 🤣🤣