2777
2789
عنوان

برام سواله چرا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 57 پست
ا یادتونه سر یه ماه هم شوهرش خیانت کرد هم ایشون جیک ثانیه رفت هتل هم باردار شد

دقیقااا😂😑هتل سرکوچه شون هم میبود نمیتونست زاحت حقیقت بفهمه گ این تو ماشین نشسنه شوهرس با زنه وارد هتل شده🫣

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ک اره 😑ولی فیک بدبخت دیر لو میرع 🤣🤣🤣

عکس باشه راحت لو می ره 

یه مورد عکس دست گذاشت نفرین و گریه 

از پینترست بود 

یه کاربری دیگه چنتا کاربریش با سرچ لنز گول عکسا سریع آمد بالا،

100 تا تاپیک واسه من زد تهمت زدی حلالت کنم با نکنم 

آخه آدم عاقل خودت عکس گذاشتی، با کاربری های مختلف از گزینه لنز گوگل بی اطلاعی، من این وسط چیکاره ام؟! 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

این سایت زندگی منا از هم پاشوند نامزدم دیوانه شده تا جواب تلفنش نمیدم میاد اینجا بش میگن بت داره خیا نت میکنه درصورتی که من تو ارتفاعم و گوشی نمتونم ببزم و وقتی واردش شدم و ثبت نام کردم اصلا فهمیدم چرا جدیدا اینقدر بچه بازیاش زیاد شده

واینکه همه آقایون اینجازشتن ومردای خوشتیپ وپولداراینجانیستن

دقیقا😂😂😂نمیدونم این چه منطقی هست دارن

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

دقیقااا😂😑هتل سرکوچه شون هم میبود نمیتونست زاحت حقیقت بفهمه گ این تو ماشین نشسنه شوهرس با زنه وارد ...

شما همسر طلبه رو به یاد داری؟ 

با شکم حامله پشت فرمون می رفت ملاقات شوهرش

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خدایی من از درد همنوعم خیلی متاثر میشم خوشحالی بقبه م حالم‌رو خوب میکنه تاحالا به کسی هم نگفتم فیک همیشع اصل رو برصداقت و درستی کاربرا میزارم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

عکس باشه راحت لو می ره یه مورد عکس دست گذاشت نفرین و گریه از پینترست بود یه کاربری دیگه چنتا کاربریش ...

اره بعضیا ک سریع مشخص میشه اونا تکلیفشون روشنه ولی کم نداریم کاربری هایی گ تاپیک سریالی میزنن و دروغ میبافن و هم چنان طرفدار دارن 

خدایی من از درد همنوعم خیلی متاثر میشم خوشحالی بقبه م حالم‌رو خوب میکنه تاحالا به کسی هم نگفتم فیک ه ...

بوس❤️😍

سلام عزیزم دقیقا والا فیک خوشگل داریم فیک خوشبخت فیک بدبخت اصلا توهمه همه چی اینجا

سلام ب روی ماهت 

فیک سه قلو و چند قلو 

و یه جین بچه هم زیاد داریم 

شما همسر طلبه رو به یاد داری؟ با شکم حامله پشت فرمون می رفت ملاقات شوهرش

نه متاسفانه 

من تجربم بعد چندسال اینجا بودن (کاربری قبلیم)اینه که اکثرا حسود عقده ای و دروغگو ان اینجا

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.