2777
2789
عنوان

برام سواله چرا تو نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 57 پست

برای اینکه برای اکثر کاربرا یه دو دو تا چهارتای ساده اس:

فعالیت کردن تو تاپیک‌ها از آدم انرژی می‌گیره

راهنمایی کردن انرژی می‌بره 

کارگاه بازیم انرژی می‌بره 

هیچ لذتی نداره آدم وقتی پا تو هر تاپیکی می‌ذاره شروع بکنه به کارگاه بازی کردن و انگ فیک بودن رو به استارتر اون تاپیک بزنه حتی اگر درصدی احتمال داشته باشه تاپیک طرف فیک باشه 

معمولا اگر قرار باشه کارگاه بازی در بیارن کاربرا سر تاپیک‌های این کارو انجام میدن که مدرک خیلی آشکار و عینی وجود داشته باشه که طرف داره دروغ میگه مثلاً عکسی رو گذاشته که از اینستاگرام یا پینترست کپی پیست کرده یا داستانی رو اینجا می‌ذاره که از یه کانال تلگرامی برداشته که طرف قبلاً خونده 

ولی اینکه صرفاً بیایم به یکی گیر بدیم چون مدرک آشکار رو نمی‌کنه که داره راستش رو میگه ت و حوصله و انرژی بی‌موردی از آدم می‌بره 

بیکار نیستیم بیایم تو فضای مجازی بخوایم یقه آدمای رندوم رو چپ و راست بگیریم 

یه تاپیکی می‌بینیم موضوعش نظرمون رو جلب می‌کنه راهنمایی می‌کنیم میریم پی کارمون 

در غیر این صورت باید کلاً بساط فعالیت کردن رو جمع کنیم بره پی کارش چون هیچ وقت نمی‌تونیم تضمین کنیم یک نفر ۱۰۰ داره راست میگه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

اینجا انواع فیک هست 

فیک خوشبخت 

فیک بدبخت و فلک زده 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمی‌دونم چراکلا معتقدند آدم متمول یا خوشبخت توی سایت نمیاد

دقیقااا 

من نمیگم همه ی اونا ک از خوشبختی‌شون میگن کاربری واقعی هستن ولی خب عجیبه این همه تضاد 

یاذمه سال گذشته منو شما تو ی تاپیک گفتیم گ فیکه 

چون طرف اعلام کرد شوهرم رفته ماموریت ی شهر با چندین ساعت فاصله این از تلفن فهمید و بعد از چند ساعت رسید دم هتل😑😐همه هم تایید میکردن ک راس میگه 

ا

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اینجا انواع فیک هست فیک خوشبخت فیک بدبخت و فلک زده

اون ک اره 😑ولی فیک بدبخت دیر لو میرع 🤣🤣🤣

دقیقااا من نمیگم همه ی اونا ک از خوشبختی‌شون میگن کاربری واقعی هستن ولی خب عجیبه این همه تضاد یاذمه ...

ا یادتونه 

سر یه ماه هم شوهرش خیانت کرد هم ایشون جیک ثانیه رفت هتل هم باردار شد

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

اینجا فکر میکنن همه فقیررررن و بخاطر همین فقر میان نی نی سایتبه نظر عمده کاربرا کسی که درآمد خوب زند ...

روزت بخیر عزیزم 

بله اینو همیشه شنیدم 

بارها تاپیک می زنن از بدبختی یا خوشبختی

همراه عکس با یه سرچ ساده لنز گوگل معلوم میشن فیکن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

آدمها ذاتند عاشق داستان های درام ند 

و حس مفید بودن میده باهاشون وقتی راهکار میدند و همدلی می کنند و کمک می کنند 

ولی در قبال خوشبختی 

اگر پز باشه که باید در رو تحمل کنند 

و اگر نباشه باید با حسادت خودشون کنار بیان و برای دیگران آرزوی خوشبختی کنند که دست و پنجه نرم کردن با خود سخت تره تا کمک به دیگری

روزت بخیر عزیزم بله اینو همیشه شنیدم بارها تاپیک می زنن از بدبختی یا خوشبختیهمراه عکس با یه سرچ ساده ...

سلام عزیزم 

دقیقا والا فیک خوشگل داریم فیک خوشبخت فیک بدبخت 

اصلا توهمه همه چی اینجا

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

اینجا فکر میکنن همه فقیررررن و بخاطر همین فقر میان نی نی سایتبه نظر عمده کاربرا کسی که درآمد خوب زند ...

اخه طرف از زندگی معمولیش هم داره میگه وبی حالش خوبه سریع میگن فیکی من کاری ندارم شاید واقعافیک باشه 

اما تاپیکای بدبختی همیشه کلی طرفدار دارن 

حتی نمیتونی بگی فیکه چون خود استاتر گ هیچی بقیه هم بهت حمله می‌کنن 

من نمیگم همه تاپیک خوبا واقعین یا برعکس همه بدبختی ها فیکه 

واینکه همه آقایون اینجازشتن ومردای خوشتیپ وپولداراینجانیستن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم