2777
2789
عنوان

آیا طلاق راه حله

681 بازدید | 71 پست

سلام دوستان قشنگم امیدوارم کمک کنید این تایپک پربازدید بشه یا هرکس به نظرتون لازمه ببینه رو تگ کنید

این روزا همه کم تحمل و کم طاقت شدیم به نظرمون وقتی یه زن میتونه مستقل باشه و خودش نیازهاشو برطرف کنه دیگه نباید هیچ تحمل و گذشتی داشته باشه

ظرفیت روانیمون به شدت پایین اومده و اصلا تحمل هیچ حرف و مشکلی نداریم

ولی واقعیت اینه که ساختن خیلی راحت تر و بهتر از خراب کردنه

خیلی از مردها رو میشه تربیت کرد - میشه با گفتگو خیلی از مشکلات رو حل کرد - خیلی چیزها با مرور زمان حل میشن

ما باید مهارت حل مسئله رو یاد بگیریم و با اولین مشکل کل مسئله رو پاک نکنیم چون قطعا در ادامه زندگیمون بازم به مشکل میخوریم

من به عنوان یه زن مستقل که خونه و ماشین و درامد خوب دارم اینو میگم که بارها با شوهرم به این نقطه رسیدم که ازش جدا بشم اما امروز که اینجا وایسادم میگم چقدر خوب که صبوری کردم تو این 9 سال اشنایی چقدر خوب که حلش کردیم نه خراب ، اما آیا من خوشبخت دو عالمم ؟ قطعا نه ! هنوزم یه سری مشکلات وجود داره امابودن تو این رابطه برام خوبیش خیلی بیشتر از بدیشه -هنوزم متاهلی خوبیش برام بیشتره نسبت به مجردی -آیا این حس همیشگی و دائم هست ؟ نه ممکنه یه روز دلم بخواد سر به تن شوهرم نباشه 

ازتون خواهش دارم وقتی مستقل و تنها و به دور از خانواده یه تایمی زندگی نکردید تز ندید هر کی کوچکترین مشکل داره بگین طلاق بگیر، بخدا تنها زندگی کردن خیلی سخته مخصوصا در مقام بانویی که متاسفانه جامعه مطلقه صداش میکنه

بخدا طلاق آخرین راه حل هست

برای مردی که دست بزن داره ، مشکل اخلاقی داره ، اعتیاد داره و برای حل مشکلش حاضر به اقدام و تغییر نیست یا نتونسته و نمیتونه و... 

درسته ما مستحق توجه هستیم مسحتق احترامیم و ... تایپکای منو بخونید منم گاهی دلخورم از بی توجهی شوهرم 

اما سعی میکنم مشکلمو با گفتگو با تذکر با جدیت باهاش حل کنم و گاهی حساسیت خودم رو کمتر کنم چون میدونم طلاق راه حل نیست

اگر قراره انقدر مو رو از ماست بکشیم اساسا ازدواج نباید بکنیم 

و حالا که ازدواج کنیم همه راه ها رو امتحان کنیم برای نجات و ساختن اون زندگی

گاوی ک ب سن 30و بالاتر رسیده وتربیت نشده دیگه با هیچ سازشی تربیت نمیشه بیخیال

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

راه حل آخره !!!

منفورترین حلال خداست ...

تا بشه باید حل مساله کرد

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالی بود

بله منم موافقم

فقط یه عده عقب مونده میان تاپیکایی که ی بیچاره ای داره از مشکلش با شوهرش میگه،فوری میگن برو شاغل شو،مستقل شو طلاق بگیر!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

ازدواج وقتی خوبه که زن حقوق برابر با مرد داشته باشه

ازدواجی که تو اون زن حق طلاق ، حق تحصیل، حق تنصیف اموال نداره اسمش ازدواج نیست ، اسارت داوطلبانه هست

قرار نیست زن همش سختی تحمل کنه که مرد بهش سخت نگذره!!!

در ضمن تا اونجایی که من میدونم زنها همیشه تا اخرین لحظه تحمل میکنن و وقتی دیگه راهی نمی مونه به طلاق فکر میکنن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

گاوی ک ب سن 30و بالاتر رسیده وتربیت نشده دیگه با هیچ سازشی تربیت نمیشه بیخیال

حق تاابد این حرف ها بیشتر مردها تعلق میگیره 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زندگی با فردی که خیانت میکنه و مریض جنسیه چه مزیتی میتونه داشته باشه ؟😐

متاسفانه یه سری از هم جنس هامون علیه زنها هستن !!!

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

@minajoon12345   

این تایپک رو بخون قربونت برم چون دیدم بارها گفتی اطرافیان گفتن که تو زود رنج و حساسی شاید حق با اونا باشه شاید بخاطر همزمانی نامزدیت با بیماری مادر عزیزت تو واقعا از لحاظ روانی ظرفیت کمتری داشتی و واقعا شایدبتونی با گفتگو و مراجعه هر دو به مشاوره یه فرصت دیگه به زندگیت و همسرت بدی-چون هم رابطه ج داشتین هم مهریه کمی داری و این کمک میکنه هزینه یه شانس دیگه دادن برات خیلی بالا نباشه ببخش که دخالت کردم کاملا از روی احساس مسئولیت بود

زندگی با فردی که خیانت میکنه و مریض جنسیه چه مزیتی میتونه داشته باشه ؟😐

عزیزدلم من تو صحبت هام گفتم که طلاق اخرین راه حل هست برای کدوم از دسته مردها و دقیقا یکیش همین کسی بود که مشکل اخلاقی داره

ازدواج وقتی خوبه که زن حقوق برابر با مرد داشته باشهازدواجی که تو اون زن حق طلاق ، حق تحصیل، حق تنصیف ...

من کاملاااااا موافق حقوق برابر هستم اینکه شکی درش نیست ولی اینو باید قبل از ازدواج گرفت ، قبل از عقد بعدش واقعا جنگیدن براش ادم رو داغون میکنه اخرم ادم به دستش نمیاره ، نه اخه من خیلیا دیدم با اولین مشکل و بحث جدا میشن خیلی جدیدا داستان فرق کرده متاسفانه نی نی سایتم بگی توجه نمیکنه میگن طلاق - بگی مادرشوهرم فلان گفته میگن طلاق بخدا من خودم سر قضیه خانواده شوهرم دهنم سرویس شد ولی الان کل مشکلم باهاشون حل شده و شوهرم صد پشتمه روز اول این نبود واقعا - و اصلا من نگفتم تحمل کنید زجر بکشید بلکه میگم مشکل رو تا جایی که میشه حل کنید ، بهرحال قبول کن مثلا مردی که فردا چک داره و پول نداره سرکار هم اعصابش ترکوندن وقتی میاد خونه جونی نداره اون لحظه به زنش توجه کنه و نمیشه تو پر و پاش پیچید نیاز به درک داره همونطور که ما تو پریودی نمیتونیم سرویس ج بدیم به شوهرمون و این بدیهی هست میخوام بگم گاهی اصل مشکل ازسمت ما شروع میشه اونو حل کنیم نصف مشکل برطرف میشه مثال از این دست زیاده واقعا 

سختی هست که آدم رومیساره،توروزای سخت اگه تونستی قوی باشی و بدنبال راه چاره باشی اونوقت میشه بگی زندگی کردی،اینکه تاتقی به توقی میخوره اززیربارمسئولیت شانه خالی کنی که نمیشه گفت زندگی،بایدساخت زندکیو

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج