2777
2789
عنوان

آیا طلاق راه حله

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 71 پست
خانم دکتر چش مردی زنش خیانت کنه خرجی نده بازم عقب مونده تویی ن اونی میگ جدابشه الهی دردش بکشی ببینم ...

چقدر ذاتت کثیفه که برای همجنس خودت چنین چیز بدی میخوای،اونم برای کسی که میگه زندگیاتونو الکی خراب نکنید

راستی آب دریا به دهن سگ نجس نمیشه!

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
چقدر ذاتت کثیفه که برای همجنس خودت چنین چیز بدی میخوای،اونم برای کسی که میگه زندگیاتونو الکی خراب نک ...

بزو عقده ای سگ پدرته

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر ذاتت کثیفه که برای همجنس خودت چنین چیز بدی میخوای،اونم برای کسی که میگه زندگیاتونو الکی خراب نک ...

تویه بد ذات نبودی شوهرت اذیت نمیکردی ازخونه فراریش بدی خداصبرش بده چی مبکشه یه نگاه به تاپیکات کردم فهمیدم افسرده ای سقط کردی ایقد معلومه ذات کثیف کی داره نازا

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

تویه بد ذات نبودی شوهرت اذیت نمیکردی ازخونه فراریش بدی خداصبرش بده چی مبکشه یه نگاه به تاپیکات کردم ...

یعنی سقط من که کار خدا بوده چیزیه که تو به رخ من بکشیش؟!

واقعا تنت نلرزید اینو گفتی؟!

منم عزیزایی ک از دست دادی رو به رخت بکشم بگم تو اینو نداری اونو نذاری که اینقدر وحشی شدی؟

جواب تو رو باید خدا بده خیلی دریده ای

دلمو شکوندی یادت باشه

دختر داری درسته ؟!

امیدوارم سر سقطی ک کار خدا بوده و دلمو شکوندی خدا بلایی سرت بیاره که این روز رو یادت بیاد...یادت باشه بچه ها امانت خدان

و تو تاپیکای من هیچ وقت از فراری دادن شوهرم حرفی نزدم و ما خیلی باهم خوشبختیم معلوم نیس حرفاتو از کجات میاری

یعنی سقط من که کار خدا بوده چیزیه که تو به رخ من بکشیش؟!واقعا تنت نلرزید اینو گفتی؟!منم عزیزایی ک از ...

بار اخرت باشه اسم بچه های مثل قران پاک هستن بیاری  

بار اخرت باشه اسم بچه های مثل قران پاک هستن بیاری

تو مشکل داری   و

اگذارت کردم ب خدا،هم خودتو هم بچه هاتو ،اسکل پلشت روانی

گوه خوردی از اول ریپلای زدی رو پیامم

واگذار تو و بچه هات به خدا فقط بخاطر اینکه سقط بچمو به رخم کشیدی؛!

واگذار بچه هات ب خدا 

تو مشکل داری واگذارت کردم ب خدا،هم خودتو هم بچه هاتو ،اسکل پلشت روانیگوه خوردی از اول ریپلای زدی ر ...

بخاطر اینکه نازا هستی هیچی بهت نمیگم قرصهای افسرذگیت بخور باشوهر بدبختت خوب باش ریپ نزن عقده ای نازا 

بخاطر اینکه نازا هستی هیچی بهت نمیگم قرصهای افسرذگیت بخور باشوهر بدبختت خوب باش ریپ نزن عقده ای نازا

خدایا خودت میدونی من هیچ مشکلی ندارم

و فقط  بخاطر تهمت هایی که این خانم به من زد و سقط منو ک یه چیز عادی هست رو ب رحم کشید و زخم زبون زد

خدایا ازت میخوام همونطوری که بچه منو ازم گرفتی،بچه های این خانومم بگیری تا بفهمه نباید دل بشکنه

واقعا نمیدونم چطوری تنت نمیلرزه

خدایا خودت گفتی آه دل شکسته رو جواب میدی

من اینو نمیشناسم ولی جواب دلمو بده و داغ بچه هاشو به دلش بذار

خدای مهربونم 

امشب صدای شکستن قلبمو شنیدی وقتی بهم گفتن نازا

خدایا من دلم شکسته،داغ بچه هاشو به دلش بذار بفهمه

و من تابحال دعایی نکردم ک تو اجابت نکرده باشی....

ینی پی پی  تو این فرهنگمون خدا وکیلی نگا تایپک رو به کجا کشوندین حالم از اه و ناله و نفرین بهم میخوره تو دلت نفرین کن خانم نه وسط تایپک یکی دیگه چقدر انرژی منفی هستین اکثرا -نازا بودن عیبینی نیست که بکشه به رخ کشید واقعا خواست خداست از اونور نفرین اه اه حالم بهم خورد

خدای مهربونم امشب صدای شکستن قلبمو شنیدی وقتی بهم گفتن نازاخدایا من دلم شکسته،داغ بچه هاشو به دلش بذ ...

ینی اومدم تو پیجت اون قلمت رو که دیدم اعصابم بهم ریخت فقط بلدی تایپک بقیه رو بهم بریزی ؟ و شروع کنی انرژی منفی دادن ؟ شما که به قانون جذب اعتقاد داری بخاطر رفتار اشتباه یه زن از خدا میخوای یه طفل معصوم بمیره ؟ واقعا دلت رو خنک میکنه همچین چیزی ؟ قطعا و قطعا شبیه حرفات و نوشته هات نیستی چون از اولش و اولین کامنتت با اه و نفرین شروع کردی