2777
2789
عنوان

آیا طلاق راه حله

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 71 پست

عزیزی به من حرف خوبی زد گفت که مسیر زندگی یه جاده صاف نیست یه جاده پر پیچ و خمه با سربالایی و سرازیری اگه قرار بود صاف باشه پس هنر ما توی زندگی چیه؟ 

زندگی مشترک حتی بهترین حالتش قطعا آسون نیست قطعا یه جاده صاف نیست 

طلاق خیلی خیلی سخته اگه میخواین طلاق بگیرین قشنگ باید صد در صد باشین برین بشینین پای حرف کسایی که طلاق گرفتن اگه صادق باشن بهتون میگن غم و رنج تنهایی بعد از طلاق چقد بزرگ و عمیقه تازه نگاه بد جامعه، پایین اومدن شانس ازدواج مجدد خوب و نرمال و بعضا مشکلات سخت مالی هم بهش اضافه کنید

با احترام به تمامی نظرات اینکه طلاق چقدر سخته رو متأهلا درک میکنن و یا کسایی که طلاق گرفتن لطفا اگه هنوز ارتباط زن و شوهری یا به قول استارتر رنج زندگی تنها و مستقلو نچشیدید انقد راحت برای کسی نسخه طلاق نپیچید 

نظر منه نظر شما محترم!

عالی بودبله منم موافقمفقط یه عده عقب مونده میان تاپیکایی که ی بیچاره ای داره از مشکلش با شوهرش میگه، ...

خانم دکتر چش مردی زنش خیانت کنه خرجی نده بازم عقب مونده تویی ن اونی میگ جدابشه الهی دردش بکشی ببینم خودت تحمل میکنی

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@minajoon12345‍ این تایپک رو بخون قربونت برم چون دیدم بارها گفتی اطرافیان گفتن که تو زود رنج و حس ...

فقط کاش اینا رو قبل ازدواج به آدم بگن که آدم بدونه میتونه همچین مسئولیتی قبول کنه یا نه اگه نمیتونه الکی قبول نکنه که زیرش بمونه چون بعده اونم مسئولیت بچه هست.... 

و اینکه همه آدما بلاخره یه بدی دارن یه خوبی 

تو باید ببینی با اون بدی میتونی کنار بیای یا نه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عالی بودبله منم موافقمفقط یه عده عقب مونده میان تاپیکایی که ی بیچاره ای داره از مشکلش با شوهرش میگه، ...

عقب مونده چیه چه طرز صحبته 

زندگی خودتو بابقیه مقایسه نکن سطحی نگری الان

اون خانما یه چیزایی بیشترازمنو شمادیدن تهشومیدونن که میگن

لایک نکنید❌️کاربری دست دونفرمونه که دوستیم لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

در اسلام، طلاق از نظر شرعی **حلال** است، اما به عنوان **مبغوض‌ترین حلال** نزد خداوند شناخته می‌شود. این بدان معناست که اگرچه طلاق در شرایط خاصی مجاز است، اما اسلام آن را به عنوان آخرین راه‌حل پس از تلاش برای اصلاح رابطه و میانجی‌گری توصیه می‌کند.  

### شرایط و آداب طلاق در اسلام:

1. **طلاق در حالت عقل و اختیار**: اگر مردی همسرش را در حالی که عصبانی یا تحت تأثیر مواد مخدر است طلاق دهد، طلاق صحیح نیست.  

2. **طلاق در طُهر (دوران پاکی زن)**: طلاق باید در زمانی باشد که زن در دوران پاکی از عادت ماهانه است و با او رابطه‌ی زناشویی نداشته است.  

3. **رعایت عدالت و اخلاق**: حتی در صورت طلاق، باید با احترام و انصاف رفتار شود.  

4. **حقوق مالی زن**: مهریه و نفقه‌ی زن باید پرداخت شود.  

### توصیه‌های اسلام قبل از طلاق:

- **صلح و سازش**: (سوره نساء، آیه ۱۲۸)  

- **میانجی‌گری از خانواده‌های دو طرف**: (سوره نساء، آیه ۳۵)  

- **صبر و تلاش برای حل مشکلات**: پیامبر (ص) فرمودند: *«هیچ چیز حلالی نزد خدا مبغوض‌تر از طلاق نیست.»* (بحارالانوار، ج۱۰۰، ص۲۲۱)  

### نتیجه:

طلاق در اسلام **حلال** است، اما تنها در صورت ضرورت و پس از تلاش برای اصلاح رابطه. اگر راه‌های دیگر به نتیجه نرسد، طلاق به عنوان آخرین راه‌حل پذیرفته شده است. بهتر است قبل از هر تصمیمی با یک عالم دینی یا مشاور خانواده مشورت شود.  

🌹💫نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی❤️‍🔥✨

خانم دکتر چش مردی زنش خیانت کنه خرجی نده بازم عقب مونده تویی ن اونی میگ جدابشه الهی دردش بکشی ببینم ...

چقد شخصیت ادمایی مثل شما منفورِ که تا کسی چیزی میگه مخالف نظرتون سریع عین‌پیرزنا نفرین‌میکنید

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی من ده ساله دارم خواسته هامو چند ماه یکبار بهش گوشزد میکنم ولی باز مث گاو رفتار میکنه و تو کتش نمیره باید چکار کرد؟؟چقد خودمو خورد کنم چقد پا بزارم رو عزت نفسم.بعدش میگ من همه چی برات فراهم میکنم ک.اخه احمق جان من اصلا مسئله مالی واسم اهمیت نداره.من نیازام چیزای دیگس ک ده ساله دارم میگم ولی نمیتونی خودتو عوض کنی.خودشم میگ من نمیتونم از پسش بربیام.من مدلم همینه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭

شاید هون مشکلی که عنوان کرده اونقدر حاده یا شاید اون کاربر سالها صبوری کرده و راه دیگه ای جز طلاق نمونده پس قضاوت نکن

راه های مختلفو برای نجات پیدا کنید و اگه پیدا نشد خودتونو از اون مرداب با طلاق رها کنید  مردی که خیانت میکنه دست بزن داره ، گند اخلاقع و همیشه دعوا میکنه شما رو پایین میزنه و تحقیرتون میکنه واقعا میتونید همچین فردی رو عوض کنید ؟ واقعا میخوایین به خاطر اینکه تنها نباشید هزار جور بدبختی رو تجربه کنید ؟  به نظرم تنهایی خیلی بهتره با بودن با یک آدم اشتباه قدر لحظه های زندگیتونو بدونید و با بدبخت کردن خودتون از دستش ندین  شما مادر  یا روانشناس کسی نیستین که وقت بزارین  یکی رو خوب کنید 

خانم دکتر چش مردی زنش خیانت کنه خرجی نده بازم عقب مونده تویی ن اونی میگ جدابشه الهی دردش بکشی ببینم ...

عزیزم لازم به اینهمه انرژی منفی نبود دوستمون اصلا حرف بدی نزد قبول کن همه خانمها مشکلشون خیانتو مسائل بزرگ و غیر قابل حل  و ... نیست -مثلا همون خرجی هم قاعده و قانون داره و میشه قبل از طلاق رفت درخواست نفقه داد و شوهر رو موظف به پرداختش کرد اگر مشکل حاد تر شده اون موقع جدی تر فک کرد و طلاق به عنوان اولین راه حل رو گذاشت واسه  خیلی اشتباه ها و مشکلات که قابل سازش نیست مثل اعتیاد مثل دست بزن و عصبی بودن مثل مشکلات اخلاقی و بیماری های جنس ی و مثل خلافکار بودن و...