2777
2789

خیلی خیلی دوسش دارم. اما متاسفانه یک مادر دروغگو داره که شدیدا پرش میکنه و اینم به شدت تحت تاثیر حرفای مادرش قرار میگیره. یه سری آمار از مادرش به دست آوردم که فهمیدم گاها با چیزای دروغ هم پرش میکنه. با کوچیک ترین حرکت من آنقدر تو گوشش میخونه تا منو ار چشمش انداخت و من الان خونه پدرمم و همسرم مشتاق به طلاق. منم دیگه راضی شدم برای طلاق اما من با عشق باش ازدواج کردم و از روزی که اومد خواستگاریم تا همین لحظه عاشقشم. به خاطر عشقی که بهش دارم همیشه کارای بدشو زود فراموش کردم اما امان از خانوادش... از شدت غصه معده درد دارم. همه بهم میگن تو خیلی ازش سر تری برو خوشحال باش بهترش میاد برات... اما مگه دل آدم میفهمه... حالم خیلی بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم طلاق گرفتم از کسی که عاشقش بودم....

حقیقتا مثل این میمونه که واقعا میمیری

مرگ جسمی نه ولی روحی هزار بار

اینکه میگن بهترش میاد شایدم بیاد ولی تا وقتی عاشقشی کسی به چشمت نمیاد❤️🩹

اخی چقد مثل خواهرمی بعد ۸سال دوستی ب زور راضیمون کرد ازدواج کرد ۵ساله از دستش زجر میکشه پسره قرص میخوره ۳بار خواست جداشه التماس و گریه کرد راضیش کرد این بار تصمیمش قطعیه طفلی میگه انگار قلبمو مچاله میکنن اجی حالم خرابه

اخی چقد مثل خواهرمی بعد ۸سال دوستی ب زور راضیمون کرد ازدواج کرد ۵ساله از دستش زجر میکشه پسره قرص میخ ...

میدونم زندگی باش فایده نداره چون سطح مالیم ازش بیشتره مدام حس بد داره و حس بد هم به من منتقل میکنه. اختیار همه چیرو ازم گرفته اگر برا خودم چیزی بخرم حتمااااا بعدش یه دعوای اساسی بام میکنه مادرش هم تو این زمینه پرش میکنه. کم آوردم اما دوسش دارم

حس میکنم کم سنی دقیقا مثل منی

بلند شو دختر زندگیتو جمع جور کن

تو اگر جدا بشی با این حس مثل من داغون میشی

پاشو برو یه مشاور خوب پیدا کن چند جلسه برو بعد از مشاور خواهش کن به شوهرتم زنگ بزنه

من این راهو رفتم و با اینکه حالا ما باهمنمیساختیم باز داغون شدم تو نکن

دیگه وقتی خودش مشتاق طلاقه چرا خودتو کوچیک کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میدونم زندگی باش فایده نداره چون سطح مالیم ازش بیشتره مدام حس بد داره و حس بد هم به من منتقل میکنه. ...

ب خواهرمم گفتم این دوس داشتن و از خودگذشتگی یه طرفس اینا تا عمر دارن ادم نمیشن زمان دوای دردتونه

هیچی بد تر از عشق یک طرفه نیست؛)

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.