meridabanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 883 عنوان چی کار کنم کشک بادمجون کمتر روغن ببره 55 بازدید | 9 پست کسی ترفندی بلده؟ کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️ دیروز | 21:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 288 بادمجوناتو سرخ نکن کبابیشون کن *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
meridabanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 883 بادمجوناتو سرخ نکن کبابیشون کن اخه پوست کندم دیگ کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️
همبند عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 4588 بادمجونش رو قبل سرخ کردن در آبکش نمک اندود کنید تا آب میان بافتی اش گرفته بشه.بعد سرخ کردن هم اگر کاغذ فیل تر روغن ندارید، چند تا دستمال حوله کاغذی زیر و روی بادمجان ها بگذارید تا روغن اضافی جذبشون بشه.
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 288 اخه پوست کندم دیگ میتونی بذاری داخل ماهیتابه یه ذره روغن بریزی یه چند قاشق هم آب زیرشو کم کنی بخارپز شه بعدش لهشون کنی *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49236 بادمجون پوست بکن نمک بپاش بهش نمک زیادی بپاشی کمتر میبره یک ساعت بمونه روش سیاه مانند میشه قشنگ بشورش مصرفش کن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
meridabanoo مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 883 میتونی بذاری داخل ماهیتابه یه ذره روغن بریزی یه چند قاشق هم آب زیرشو کم کنی بخارپز شه بعدش لهشون کنی میشه از اول پخارپز کنم ؟بعد آخرش تو روغن کم تفت بدم؟ کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️
النحیط عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 288 اره عزیزم چرا نشه امتحان کن کلا کشک بادمجون طوری نیست نگران قیافش باشی 😅 *انسان نیمه اول عمرش را سر غرورش میجنگد و نیمه دوم عمرش به دنبال چیزهایی میافتد که بخاطر غرورش از دست داده.*"آلبر کامو"