بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الحمدالله تو سن 14سالگی ازدواج کردم 16 سالگی عروسی کردم خونه و ماشین شوهرم کار دولتی داره خداروشک ...
عزیزم شما چشتو باز کردی شوهرتون گذاشتن کف دستت اونم همه چی داشته بعدداینجا واسه ما شعار میدی آدم باید دورو نگاه کنه فکرای بزرگی تو سرته
یه شب نونتو پیدا نکنی همین فکرای بزرگت میشه جایگزین دعواهای زناشوییتون میشه
شما از حال زوج هایی خبر ندارین که صفر تا صد زندگیشونو خودشون تهیه کردن و الانشم شبانه روز به فکر دو دیقه بعدشوننن که مبادا کوچکترین اشتباه اونارو ۲۰ سال عقب بندازه
صبح بهش گفتم دیگه تا کی داریم به چهل میرسیم. یکم پیشرفت کار تو زیاد کن. شوهرم کند کاره
معذرت میخام اعتیاد نداره؟ چون اینایی که اعتیاد دارن بیشتر پولشون و وقتشون صرف مواد میشه و کمد کار میکنن طبیعتا کسی هم زیاد بهشون کار نمیده
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃