2777
2789
عنوان

شیراز یا همدان

95 بازدید | 14 پست

سلام ممنون میشم یه راهنمایی کنید من با سایت سنجش انتخاب رشته کردم بهم گفت دندان نمیاری اگه هم بیاری فقط ارتش میتونی بری ولی میتونی پزشکی بیاری از طرفی شیراز تا خونه ما ۱۰ ساعت راه داره ولی همدان کلا ۲ ساعته ولی ظرفیت علمی شیراز و بیمارستان های تخصصیش عالین مدرکش معتبرتره ولی از کوپایلت پرسیدم میگفت با مدرک همدانم میتونی شیراز کار کنی همه تخصصت رو نگاه میکنن نه شهر رو وضعیت منو داشتید چی میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون شیراز اوکی هست

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

همین که پزشکی میاری فرقی نداره کدوم دانشگاه

هر دو رو بزن

ولی شهر شیراز باحال‌تره

ولی خب اونی رو بزنی که شانس قبولیت بیشتره بهتره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خب قطعا خیلی ها شنیدن شیراز از همه لحاظ بهتره 

الان فقط مسئله دوری راهه

اونم برای چند سال ک زیادم هست 

خیلی مهمه میتونی خوابگاه بودن  دیر به دیر خونه رفتن و تنها زندگی کردن برای چند سال رو تحمل کنی   بستگی به شخصیتتون داره

من آدم دیدم با رتبه ۲ رقمی و ۳ رقمی میتونستن برن تهران ولی به خاطر اینکه آدم راه دور نبودن استان خودشون موندن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

نکته اول ۱۰ ساعت راه خییییلی زیاده ، میدونی پولش چقدره؟

مگه آدم یکی دوبار می خواد بره خونه پدرومادرش ک تحمل کنه یکی دو ساعت راه هم ک نیست 

دوم شیراز هم ایتاداش و هم مدارک علمی خیلی معتبر و خوبی داره و قطعا قبول شدنش سخت تر از همدانه 

پس برو همدان

خب قطعا خیلی ها شنیدن شیراز از همه لحاظ بهتره الان فقط مسئله دوری راههاونم برای چند سال ک زیادم هست ...

دوست برادرم رتبه کشوریش ۳۱۰ بود زد همدان با اینکه راحت شهید بهشتی میاورد

شیراز رتبه ی خیلی خوبی میخواد در عوض دانشگاهشم خیلی خوبه و خوابگاهاش حیلی تعریف خوابگاهاشو شنیدن

نسبت به همدان پیشرفته تره 

دانشگاه علوم پزشکیش مرکز شهره به همه جا راحت دسترسی داره 

مردم خوبیم داره با غریبه ها بد نیستن

ولی گرمه و از شماهم خیلی دوره

به نظرم بزن شهر خودتون

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

نکته اول ۱۰ ساعت راه خییییلی زیاده ، میدونی پولش چقدره؟مگه آدم یکی دوبار می خواد بره خونه پدرومادرش ...

بحث پولش نیست خانوادم تا یه سال نمیتونن نقل مکان کنن خوابگاه هم اغلب عدم تعهدن خونه هم بخریم من تنها میمیرم هیچی بلد نیستم