2777
2789
عنوان

بخدا تو این حجم از پرویی موندم

433 بازدید | 49 پست

تولد من دوستم گفت پول ندارم برات کادو بگیرم نمیام ببینمت

گفتم بابا بیا یه کافه من کیک گرفتم کادو نمیخوام

گفت نه اینجوری راحت نیستم

الان تولدشه منم دستم واقعا خالیه خیلی 

با این وجود رفتم ۳۰۰ و خورده دادم کادو

۲۰۰ هزار تومن تو کارتم مونده گفت بیا فردا ازم عکس گفتم فرذا میرم بهش کادوشم میدم

تا الان دوست پسرش پیام داده که میگم شب بیکاری بریم براش یه تولد کوچیک بگیریم کافه گفتم باشه میام

گفت فقط بی زحمت سر راه چند تا بادکنک و یه کیک کوچیک بگیر

گفتم من ۲۰۰ بیشتر ندارم گفت حالا برو هرچقدر بود بگو میزنم به کارتت اما کیک کوچیک بگیر نه من میخورم نه اون

واقعا عصبیم !! این مدل زوری از سوپرایز کردن رو نمیفهمم چرا وظیفه من میدونن

این چه وضعشه😐

خودش باید می‌خرید نه به شما بگه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

وااااا

چیزی نشده که 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه وضعشه😐خودش باید می‌خرید نه به شما بگه

همون حالا نخریدی بگو شماره حسابت بده پول کیک رو بزنم

چه وضعشه کخ تو پاچه من که هزار بدبختی دارم میکنیذ

میگه تولدشه عصبیه خوب من چیکار کنم تولد من مگه کسی کاری کذد

این دوستت هم خودش هم دوست پسرش انگار دنبال کندن هستن ! نمیدونم چرا حس کردم خود دوستت گوشی دوست پسرشو گرفته و بهت پیام داده ولی دز کل یه بهانه بیار کلا نرو به نظرم کادو رو هم خودت استفاده کن و اصلا نده بهش

این دوستت هم خودش هم دوست پسرش انگار دنبال کندن هستن ! نمیدونم چرا حس کردم خود دوستت گوشی دوست پسرشو ...

نه ویس داد دوستم سرکاره

واقعا من عصبیم انقدر الان کارتم خالی میشه کامل 

درک ندارن

همون حالا نخریدی بگو شماره حسابت بده پول کیک رو بزنمچه وضعشه کخ تو پاچه من که هزار بدبختی دارم میکنی ...

اگه بخوای خجالتی بازی دربیاری فقط ازت سواستفاده میشه بگو کادویی که من دوست داشتم بخرم براش خریدم حالا توخودت میخوای بری بخری بخر نمیخری هم نخر من نمی تونم برم بیرون تایم ندارم خودت برو بخر دوستتم ناراحت شد بگو دوست پسرت اگه دوست داره باید میرفت میخرید نه من 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

نه ویس داد دوستم سرکارهواقعا من عصبیم انقدر الان کارتم خالی میشه کامل درک ندارن

نرو خب توهم پررو باش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزم عملا گفت پول کیک نمیدم تو بگیرچیزی نشده؟ گفت من که کیک نمیخورم اونم نمیخورهبعنی تو فقط میخوری ...

پس اگه اینطوریه داره میگه کیک رو میخری خودت میخوری باید پولشم توبدی پس اصلا نه برو تولدش نه هم چیزی ببر

عزیزم عملا گفت پول کیک نمیدم تو بگیرچیزی نشده؟ گفت من که کیک نمیخورم اونم نمیخورهبعنی تو فقط میخوری ...

عزیزم خاستی خرید کنی بهش شماره کارت صاحب مغازه رو بده بگو لطفا اگه میشه واریز کن تا خرید هارو بیارم بیرون 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕