یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت عزیزم که درک کردی. اره راهکار میخاستم که بتونم خودم بکشم بالا.
من درکت میکنم منم اول زندگیمه با کلی قرض و قوله شوهرم هر چی در میاره خرج خونه و قسط و قرض میشه از اونقد پولی که میاد من سه ماهه میخوام یه ساعت ساده برای خودم بگیرم نمیتونم
گلم حتما نباید چیزی بکشه بعضی ها هستن به قرص روانگردان اعتیاد دارن هیچکس هم نمیدونه چون کسایی که قرص میخورن دیر میرن سرکار دستشون کنده خلاصه هیچ نظمی ندارن تو زندگیشون افسار زندگی از دستشون در میره مهم ترینش اصلا به فکر آینده نیستن براشون مهم نیست یعنی جوششو میزنن ها بهش فکر میکنن ولی نمیتونن اجراش کنن هیچ حرکتی بزنن. به محضی که این افراد این عادت بدو بزارن کنار ورق برمیگرده قشنگ برکس قبلا میشه هم رزق و روزی از زمین و آسمون میباره مهمتر از همه ذهنش میتونه تصمیم های درست بگیره و فرصت هارو رو هوا میزنه خواهر خوشکلم
دنیا دو روزه؟ یعنی یه روز به دنیا میایم یه روز هم از دنیا میریم واسه همین میگن دنیا✌️ روزه🟰 چهار تا نصف روزه:(🌍