2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 71 پست
خب دیگه شمام یاد بگیر ازش از اول خودت باید سخت گیری میکردی به شوهرت من الان شوهرم مجبور می‌کنم مرتب ...

حساب کتاب و پول همه دست خودشه. خرید من هم باهم میریم شوهرم کارت میکشه. 

حساب کتاب و پول همه دست خودشه. خرید من هم باهم میریم شوهرم کارت میکشه.

خب ایرادی نداره ولی ازش بپرس مثلا چقد میتونه وام بده 

حتما قرعه کشی شرکت کنید 

حتما طلا ریز بخرید 

مرد تو چالش نندازی تنبل میشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایرادی نداره ولی ازش بپرس مثلا چقد میتونه وام بده حتما قرعه کشی شرکت کنید حتما طلا ریز بخرید مرد ...

یعنی ماه 4،5میتونیم قسط بدیم 

اما پس انداز نمیتونیم 

اره ممکنه تلاش هم خیلی مهمه عزیزم زود سرکار رفتن مهم نیست مهم پول خوب دراوردنه‌خب شمام باید تشویقش ...

شایدم شل بودن من باعث شد پیشرفت نکنیم. شوهرم یکم ول خرجه خودم ولخرج نیستم

قربونت عزیزم که درک کردی. اره راهکار میخاستم که بتونم خودم بکشم بالا.

من درکت میکنم منم اول زندگیمه با کلی قرض و قوله شوهرم هر چی در میاره خرج خونه و قسط و قرض میشه از اونقد پولی که میاد من سه ماهه میخوام یه ساعت ساده برای خودم بگیرم نمیتونم

من درکت میکنم منم اول زندگیمه با کلی قرض و قوله شوهرم هر چی در میاره خرج خونه و قسط و قرض میشه از او ...

دقیقا منم. چیزی هم خریدیم به سختی کلی انتظار  بهش رسیدم. 

شایدم شل بودن من باعث شد پیشرفت نکنیم. شوهرم یکم ول خرجه خودم ولخرج نیستم

اره عزیزم شل گرفتی 

بعضی از مردا مدیریت بلد نیستن 

زن خونه باید مدیر باشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نه اصلا حتی قلیون نمیکشه.

گلم حتما نباید چیزی بکشه بعضی ها هستن به قرص روانگردان اعتیاد دارن هیچکس هم نمیدونه چون کسایی که قرص میخورن دیر میرن سرکار دستشون کنده خلاصه هیچ نظمی ندارن تو زندگیشون افسار زندگی از دستشون در میره مهم ترینش اصلا به فکر آینده نیستن براشون مهم نیست یعنی جوششو میزنن ها بهش فکر میکنن ولی نمیتونن اجراش کنن هیچ حرکتی بزنن. به محضی که این افراد این عادت بدو بزارن کنار ورق برمیگرده قشنگ برکس قبلا میشه هم رزق و روزی از زمین و آسمون میباره مهمتر از همه ذهنش میتونه تصمیم های درست بگیره و فرصت هارو رو هوا میزنه خواهر خوشکلم

دنیا دو روزه؟ یعنی یه روز به دنیا میایم یه روز هم از دنیا میریم واسه همین میگن دنیا✌️ روزه🟰 چهار تا نصف روزه:(🌍

گلم حتما نباید چیزی بکشه بعضی ها هستن به قرص روانگردان اعتیاد دارن هیچکس هم نمیدونه چون کسایی که قرص ...

ااینا همه گفتی داره. 

اما قرصی نیست تنها قرصی که میخوره قرص اسید معده.