2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 71 پست
الان فکر میکنید لازم بود زندگیتو برای این خانوم شرح بدی ؟؟ راهکار خواست ازتون نگف از داشته هاتون بگی ...

قربونت عزیزم که درک کردی. 

اره راهکار میخاستم که بتونم خودم بکشم بالا. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میخایم پیشرفت کنیم باز گره ای تو کار میفته. یجوری میشه که نشه😔

ببین من توی زندگی یادت باشه یچیزی هیچ وقت فراموش نکنی اگه یه جا گیر کردی توکل به خدا اگه یجا نون شب نداشتی توکل کن به خدا اگه یجا خدا بهت حال داد توکل کن به خدا حالت عادی نشستی تپ خونه توکل کن به خدا 

2رکعت نماز بخون لای قرآن باز کن یه صفحه بخون همیشه و همه جا فقط خدا فقط خدا اون خدای بالا سر اگه مارو نبینه هیچی دیگه ... 

قربونت عزیزم که درک کردی. اره راهکار میخاستم که بتونم خودم بکشم بالا.

ببین اگه شوهرت ماهی 10 میلیون حقوق داره یا هرچی فرق نداره از این 10 میلیون ماهی 1 میلیون 2میلیون هر چقدر که توان دارید برید سکه سوتی بگیرید نمیدونم اصلا دوست نداشتید پولشو بزارید کنار پس انداز کنید ماه بعد دونستید 2میلیون 4میلیون بزارید یه دفعه سال ک تموم شد میبنید عه 100 میلیون پول دارید اون وقت ماشین مدل پایین میخری باز جمع میکنی یه وام میگیری ماشین میفروشی با پول وام ماشین بزرگتر و بهتر میگیری همینجوری پیش رفت میکنی ...

صبح بهش گفتم دیگه تا کی داریم به چهل می‌رسیم. یکم پیشرفت کار تو زیاد کن. شوهرم کند کاره

اشکال نداره گذشته رو بریزید دور

بهش بگو اگه میخای ۱۰ سال دیگه راحت بشینی و زندگی کنی

تو کار تلاش کن بیشتر دربیار 

گفتی تو کار ساختمونه درسته؟

افغانا که برن دستمزدها بهتر میشه بازار رو اونا خراب کردن فرصت خوبیه 

اولین قدم همینه فقط به فکر خرید طلا باشی تا سال بعد میبینی چه پیشرفتی کردی

شوهرت فکر اقتصادیش بده یا خیلی ولخرجید

بنظرم فکر اقتصادی نداره. 

تلاش نمکنه همینجور عادی داره پیش میره 

بهش میگم صبح زود سرکار برو پیشرفت کار صبح زود هست نه ساعت 9