2777
2789
عنوان

جریان خیانت برادرم با یه دختر بچه😑

2330 بازدید | 82 پست

ببخشید اگه برای یار دوم تاپیکمو میبینید

به نتیجه ای نرسیدم و نمیدونم چیکار کنم 

جریان اینه

از قبل عید قهرن گویا برادرم خیانت کرده 

اول که میگفت تهمته بعدم به همه گفت به شما ربطی نداره و دخالت نکنید

من سر زندگی خودم یه مدت کوتاه با خانواده ام ارتباط نداشتم وبا برادرمم قهرم

حالا زنداداشم بعد این همه مدت که با هیچکدوم ما ارتباط نمیگرفت زنگ  زده بود همه چیو تا حدودی تعریف کرد

اینم بگم دوست بچگیمونن خانوادگی و از یه زن داداش و خواهرشوهر یکم نزدیک تریم

معلومه نمیخواد جدا بشه

به نظرتون از من انتظار داره کاری کنم؟اخه تاالان با کسی حرف نمیزد

من ۱۰ سال از برادرم کوچک ترم و همونطور که گفتم باهاش سر سنگینم

کاری کنم به نظرتون؟میگم شاید بنده خدا توقع داره

چون داداشم یه بار هم نرفته تلاشی کنه زنشو برگردونه

یه مدت هم میگفت می‌خواد طلاقش بده اما من دیگه رابطه ام قطع شد نفهمیدم اون جریان  چی شد

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا همین انتظار رو داره،اگه خودتون نمیتونید با برادرتون حرف بزنید بزرگترارو بندازید جلو.نتیجه رو ب عروستون بگید .

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اگه میدونی زن داداشت طلاق نمیخواد باید با خانوادت محترمانه برید دنبالش بیاریدش و به برادرت بگید دیگه دفعه آخرش باشه با آبروی شما بازی میکنه

اصلا حرف برادرت را نمی‌پذیرم که میگه به شما ربط نداره نقش خانواده در اینحا مهمه و یک آدم خانواده دار و بی خانواده اینجا مشخص میشه

تو سعی کن حکم دلداری باشی براش به پدرت یا مادرت بگو گوشش و بپیچونن

همین کارو‌کردم

نمیشناسن دختره رو

البته زن داداشم میگفت منشیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

به برادرت زنگ بزن بگو به خودت که رحم نمیکنی به اون بچه طفل معصوم رحم کن

اخه مگه به حرف منه

گفتم ۱۰ سال ازش کوچک ترم و باهاش هم اختلاف دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80