2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم میخوام برم

471 بازدید | 25 پست

شغلش جوریه که فقط برای خواب میاد خونه خیلی وقتا اونم نمیاد اصلا نمیبینیمش

خیلی تحت فشارم اخلاقم با بچه به حدی گند شده که میگم کاش میمردم کمتر آسیب میدید از لحاظ روحی

هرچی میخوام خودمو نگه دارم نمیتونم فقط کافیه ببینم یکی خونه ی باباش رفته یا بابا مامان یکی قربون صدقه بچه میرن تا میرسم خونه انقدر گریه میکنم سر درد میگیرم

به شوهرم گفتم یه مدت برم شهر دیگه مسافرت میگه تنها با بچه تمیشه اگه از دوستات قبول کردن با اونا میزارم بری دوستامم هیچکدوم تنها جایی نمیرن یا شوهر یا باباشون نمیزاره خیلی خستم بخدا دلم برای بچم کبابه عذاب وجدان آخر منو میکشه پارک میبرم هرروز بیرون میگردونم خودم له میشم از خستگی برگردیم خونه جیغ و داد میندازه یا نمیخوابه یا غذا نمیخوره دعواش میکنم شبو با گریه میخوابم

ای بابا شغلش چحوریه مگه

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ای بابا شغلش چحوریه مگه

ساعت مشخص نداره گاهی انقدر طول میکشه دیگه شبو همونجا میخوابه احتمالا یکی د‌وماهه بهتر شه ولی میدونم بازم نمیخواد خونه پیداش شه یا با دوستاش یا باشگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت مشخص نداره گاهی انقدر طول میکشه دیگه شبو همونجا میخوابه احتمالا یکی د‌وماهه بهتر شه ولی میدونم ...

خب ناشکری نکن خیانت میکرد یا تو خونه ۳لو.پای گوشیش بود چی بزار سرگرم پول دراوردن باشه ت هم بروخونه مامان اقوام.کافه ای پارک با دوستات وقت بگذرون بچه داری سرداری من چی بگم دست تنهااااااااااابدون.مادر هیچ حمایتی همه ی اینایی میگی گزروندم هیشکی هیچیش نمیشه جز خودت بیمار روحی میشی 

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

خب ناشکری نکن خیانت میکرد یا تو خونه ۳لو.پای گوشیش بود چی بزار سرگرم پول دراوردن باشه ت هم بروخونه م ...

گلم هیشکی رو ندارم بجز پارک جایی ندارم ببرمش یه دکتر بخوام برم منت همسایه رو میکشم یه ساعت نگهش داره

گلم هیشکی رو ندارم بجز پارک جایی ندارم ببرمش یه دکتر بخوام برم منت همسایه رو میکشم یه ساعت نگهش داره

خانوادت نزدیکتون نیست خیلی سخته بخداخیلی میفهمم علاجی داری نه میا پذیرش بالا ببری صبرررر زیادی 

اخ اخ پس بگو مادرنداری ای روزگار چه کردی باما مادر نداشته باشی هیچکس نیمفهمه چه روزگاری داری داغون میشه ادم اونم دختررررر😭😭😭💔💔💔💔

تاپیک قبلیم فکر کنم نظر گذاشتی نگاه کن

عزیزم متاسفم برای این وضعیت که پیش اومده ولی هر چقدر که تو الان به پناه نیاز داری بچت بیشتر از تو نیاز داره ببرش کلاس تابستونی یا اگه سنش کمه مهد کودک یه تایمی باشه تو هم یه نفس بکشی 

خب ناشکری نکن خیانت میکرد یا تو خونه ۳لو.پای گوشیش بود چی بزار سرگرم پول دراوردن باشه ت هم بروخونه م ...

الآنم همچین بوی های خوبی نمیادااا

چرا باید شب خونه میلاد و با دوستاش وقت بگذرونه آدم متاهل