2777
2789
عنوان

دوستانی ک بچشون یبوست دارن و باغذاکنترل میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 29 پست
صبا ناشتا قهوه بخوری ام تاثیر داره

سوالی بود؟ 

قهوه برای اسهال میخورن شنیدم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچتون هس چن وقتشه

از همون اول یبوست بود تاالان ک پنج سالشه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بهش دارو میدم دوس دارم با غذا کنترل کنم چون یکساله دارو میخوره

سوالی بود گلم

پسرمن خیلی دهنش بو میده

همیشه ام دلش دردمیکنه نافشو فشارمیده میگه اینجادردمیکنه

دو لقمه میخوره میگه درد شروع شدنمیخورم

از همون اول یبوست بود تاالان ک پنج سالشه

وایی نگو میترسم نکنه بچه ی منم همینجوری بمونه

آب خوردنش زیادکنه یا هرروز سرویس بره یا میوه بیشتر بخوره تاثیری نداره

و اینکه چرب کن واسش ک زخم نشه

وایی نگو میترسم نکنه بچه ی منم همینجوری بمونهآب خوردنش زیادکنه یا هرروز سرویس بره یا میوه بیشتر بخور ...

انشالله زودخوب میشه

چندسالشه؟ 

ازبس میره ومیاد یادم میره چربشکنم

ابم خودش میخوره

دکتراخری ک بردیم گفت ورم واسید معده داره

حالا باز یه دکتر دیگهمیبریمش

سوالی بود گلمپسرمن خیلی دهنش بو میدههمیشه ام دلش دردمیکنه نافشو فشارمیده میگه اینجادردمیکنهدو لقمه م ...

منظورم این بودک بهش دارو میدم یبوستش برطرف میشه اگ ندم شکمش سفت میشه ...من هرروز دارومیدم ک دلدرد نشه 

وقتی برا اولین بار ییوست گرفت یکسالش بود زبون حرف زدن نداشت یکم دهنش بومیداد ن زیادو شکمش سفت میشدموقع زور زدن میخواستم ماساژ بدم اصلا نمیذاشت

انشالله زودخوب میشهچندسالشه؟ ازبس میره ومیاد یادم میره چربشکنمابم خودش میخورهدکتراخری ک بردیم گفت ور ...

بابرنج و ماکارونی بهش سالادبده .بعداز یک ساعتی حتمن بگویه لیوان آب بخوره.مخصوصا کاهو 

خورشتی ک درست میکنین آلو بندازید 

اینکه میگید اول مدفوعش سفته بقیش خوب احتمالا میترسه خودشو نگه میداره 

دستشویی ک میره بگیدشیرآب رو بازکن روی بدنت بگیر تا دردنگیری 

بابرنج و ماکارونی بهش سالادبده .بعداز یک ساعتی حتمن بگویه لیوان آب بخوره.مخصوصا کاهو خورشتی ک درست م ...

خیلی بدغذاست

بخودش باشه ماست وپنیرمیخوره شب و روز

مرسی ازراهنماییت

خیلی بدغذاستبخودش باشه ماست وپنیرمیخوره شب و روزمرسی ازراهنماییت

خواهش میکنم 

یه گروه طب سنتی بود نوشته بود یبوست از سردی روده هاست 

دقیقا شیر ماست همشون طبع سرد دارن