2777
2789

میشه کمکم کنید.بچم دو سال و نیمش هس همش دارو میدم 

دوس دارم باغذا مشکلش رو حل کنم 

میشه بگید شام چی بهشون میدین و میوه چن بار در روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب درختی

هویج

ماست

دوغ

کشک

اینارو دکتر گفت نخوره.

میوه با پوره هاش مثلا اب هندونه نه خوده هندونه.

مایعات خیلی زیاد.

سبزیجات توی غذاش خیلی باشه و روغن مث کره طبیعی یا عصاره قلم گوساله.

قطره پدی لاکت هرچند وقت یبار میدم بهش

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

همه چی میدم بهش

اول پی پیش یکم سفته بعدش نه بازاذیته

انجیر عقش میاد

خاکشیر دوس نداره 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

سیب درختیهویجماستدوغکشکاینارو دکتر گفت نخوره.میوه با پوره هاش مثلا اب هندونه نه خوده هندونه.مایعات خ ...

الان ماست یادوغ اصلا بهش نمیدین یا گاهی میدین

سبزیجات هر روزتوی غذاهاش میریزید..چیا درست میکنید

ببخشید زیادی سوال پرسیدم

به منم بگید چی بخورم مامانا مشکلم حل شه🥲😂🫶

دارو نمیخوری

اگه زیاده پودر پیدرولاکس بخربخور دکتر میگفت بدون عوارضه

انجیر بخیسون شب صبح بخور باهمون اب 

خاکشیرم همینطور

میوه زیاد بخور هندونه الو اینا

موزم نخور دخترم😄

گوجه خوبه

لیمو من میخوردم تاثیرداشت برام 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

الان ماست یادوغ اصلا بهش نمیدین یا گاهی میدینسبزیجات هر روزتوی غذاهاش میریزید..چیا درست میکنیدببخشید ...

عزیزم وقتی یبوسته دهنشم بومیده

الان ماست یادوغ اصلا بهش نمیدین یا گاهی میدینسبزیجات هر روزتوی غذاهاش میریزید..چیا درست میکنیدببخشید ...

اون مدت که یوبس میشه کلا قطع میکنم اینارو فقط سوپ و ابگوشت و عصاره غذای مایع.

در حالت عادی خیییلی کم میدم.

ولی شیر میدم بهش طوری نیست.

همه جور غدایی میپزم هرچی که شد...

ولی در کنارش ملین هم میدم که بهم نریزه.مثلا خاکشیر

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

برا من تاثیر نداره اینافقط آب خوردن زیاد تاثیر داره

من خودم هم یبوست داشتم یسری خب زیادآب خوردم همش سالاد مخصوصا کاهو خیلی خوبه و خاکشیر رو بانبات یه جوش میدادم میخوردم همینجوری گرم خیلی تاثیر میزاره

ولی بچم نمیتونه سالاد بخوره و شیرگاو میخوره نمیتونم ازش بگیرم