2777
2789

دارید از این مردا تو خونواده و فامیلتون؟؟ 

ما ب کردی ب اینجور مردا میگیم خانه گمان

سر چ چیزایی گیر نیدن و تا چقدره حساسیتشون

رفتار خانم چطوریه و تا چ حد کنار میاد با رفتارای شوهرش؟

دیدی کسی مثلا اوایل اینجوری باشه بعد ب مرور بهتر بشه و حساسیتارو کمتر کنه؟

اره شوهرخالم و شوهر خواهرم که خواهرم درحال جداییه.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

آره همسر سابقم بود...تو فامیل و خانواده ی خودم نداریم...نه خوب نمیشن شاید کم بشه که از نظر من نمیشه اما هیچ وقت کامل مثل یه مرد معمول و روشن فکر نمیشن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره رییس مون 

من به زور تحملش میکنم وهی درحال جدل  همیشه میگم زنش چجور دوام اورده  

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آره همسایمون و یکی از عمو هام.

یعنی زن و بچه هاشون زندگیشون از سگ بدتره.ارامش ندارن.

از نظر مالی خیلی خوبن ولی آرامش یوخ

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره داریم زنه حق نداره تنهایی بره بیرون یا خرید 

خونه پدر و خواهر بردارشم با حساب و کتاب میره 

تو عروسیا و مراسمات زودتر از همه میاد دنبالش 

زمه مشکلی نداره و کامل کوتاه اومده شوهره هم چون میبینه زنه چیزی نمیگه همونجوریه بهتر نشده نه

اره شوهرم میگه حجاب کاملبا مردا حرف نزن تنها نرو بیرونبازارم فقط برای خرید عید اونم وقتی خلوته من خو ...

منم اینجوریه تقریبا

خیلی اذیت میشم گاهی و احساس تنهایی میکنم معمولا

چرا🥲🥲تا چ حد بود مثلا شوهر خواهرت ک الان داره جدا میشه

فقط شکامی نبود که

دست بزن داشت

خسیس بود

روانی بود و مشکل روانی بیش از حد

مثلا خواهرم میگفت یبار بهش گفتم از این جا بریم ، ترافیک کمتره ، شوهرش گفته با کدوم اشغالی قرار داری که میگی از این جا بریم و همونجا تو ماشین کلی کتکش زده بود..

😔💔

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

اره دیدم خیلی سخته تحمل این مردا

اشنامونه ی زمانی صمیمی هم بودیم من مجرد بودم این فامیلمون ی اشنای دندونپزشک داشت میخواستم برم پیشش گفت من میشناسمش بذار باهات بیام سفارشتو کنم گفتم بیا

با بابام رفتیم دم خونشون زنگ زدم بیا بیرون یهو دیدم در باز شد شوهرش زودتر از خودش اومد بیرون من پیاده شدم حال و احوال کنم دیدم رفت صندلی جلو نشست منم با خانمش عقب نشستیم

یعنی اعتماد نداشت زنش همراه فامیلش بره جایی 

هنوز تو شوک این حرکتشم 

یا مثلا دختره مریض میشد هیچکس حق نداشت ببرش دکتر در حال مردنم بود باید صبر میکردن شوهره از سرکار بیاد ببرش مادر و خواهر و برادرش حق نداشتن برسوننش دکتر

والا دختره ک ی پشت چشمم برای ما نازک میکرد ک همسرم از بس دوستم داره حساسه رو من دوست نداره بدون خودش جایی برم 

الله اعلم

منم اینجوریه تقریباخیلی اذیت میشم گاهی و احساس تنهایی میکنم معمولا

من افسرده شدم و دلم نمیخواد کلا بیرون برن

شوهرمم راضی وخشنود داره سختگیرشو بیشتر می‌کنه

مثلا اینستامو خذف کرد وبه نی نی سایت اومدنمم گیر میده