2777
2789

امشب تلفنی حرف میزدیم بهش گفتم وقتی میدونستی چجوری هستی چرا اومدی تو زندگیه من روحیه منو خراب کردی منو وابسته کردی با پررویی و میگفت از تو بدترم هستن یا بهش گفتم تو ک میدونستی نمیخای بمونی چرا رابطه برقرار کردی میرفتی دوس دختر میگرفتی ب جای زن الکی رو منم اسم مطلقه نمیذاشتی بعد میگ اره اشتباه کردم دوس دختر باید میگرفتم لاقل مهریه نداشت !!

من خیلی حال بدی دارم همش تو فکر خودکشیم

بهش امشب داشتم میگفتم حالم بده آخر یچیزیم میشه میگفت ن چیزیت نمیشه گفتم میشه من خودمو میشناسم همش میگفت ن هیچیت نمیشه 

اینم شانس منه اصلا انگار ن انگار سه سال زنش بودم کنارم خوابیده سفر رفتیم تفریح رفتیم اصلا ذره ای حس دلبستگی بهم نداره 

سه ساله عقدیم درخواست طلاق داده 

مهریه هم ۲۱۴ تا بود ب بهانه بردن سر زندگی گفت ببخش ببرمت بخشیدم ۳۰ تا سکه مونده همونم قسطی سالی یکی چون هیچیش ب اسم خودش نیس 

و نمیگه کجا کار میکنه فراریه میگ اگ بگم جلبم میکنی و میگ زورم میاد بهت مهریه بدم 

چ میشه کرد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو ببین روزگار چجور داغش کنه . امیدوارم اون روز جلو چشمت باشه و در حالی داغ شدنش و ببینی که با یه آدم حسابی ازدواج کردی و زندگیت پر از خوشبختیه . واگذارش کن به خدا . و خوشحال باش قبل از رفتن سر زندگی و مادر شدن واری از همچین نری جدا میشی و بچت آسیبی نمیبینه این وسط. جنبه مثبتش رو ببین که به جای این سه سال سی سال براش عمر و جوونی نذاشتی و آخرم روی کثیفشو نشونت بده . بسپارش دست روزگار که بد جوابی منتظرشه . فکرای بیخودم نکن . دو روز بشین گریه هاتو بکن و دیگه بذارش کنار بهشم التماس نکن و سعی نکن ترحم بخری کسی که زباله ست حاش توی سطل آشعالیه نه وسط زندگیت. قوی و محکم باش گور باباش بره به درک 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

اینو ببین روزگار چجور داغش کنه . امیدوارم اون روز جلو چشمت باشه و در حالی داغ شدنش و ببینی که با یه ...

من پای زندگیم خیلی وایسادم خیلی 

هیچی از دوران عقد نفهمیدم هیچی از شوهر نفهمیدم الکی الکی اسم روم گذاشت 

زندگیم دو دستی تقدیم میشه ب ی زن دیگ

حآل خوبی ندارم متاسفانه میدونم آخرش خودکشی میکنم جوری ک ایندفعه دیگ زنده نمونم

من بعد پنج سال زندگی جدا شدم 

شوهرمم یکی عین شوهرت

خودکشی چرا ؟!؟!؟!؟ 

میدونم همش بخاطر حس بی ارزشیه که بهت داده

وقتی از باتلاقش بیرون بیای 

میبینی چقددددددر دنیا قشنگه 

منی ک جدا شدم دارم اینو یهت میگما . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
نمیتونین از طریق واسطه باهاش صحبت کنین

که چی که لطف کنه منت بذاره برگرده؟ بعد اون زندگی با ترحم و التماس زندگی میشه به نظرتون؟ فردا باید با بدن تیکه پاره و یه بچه تو بغل برگرده اما الان اقلا جونش سلامته . 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

انقدر که دنبالش هستی و همه ش ازش میپرسی مگه چیکارت کردم اونم سرش گیج میره فکر میکنه گوه خاصیه ...

بلد نیستی خودتو مشغول کنی واقعا ? 

سر کار ، درس ،کار هنری ،ورزش و ...

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️