2777
2789
عنوان

تو فامیل و اشنا یا اطرافتون مرد کنترلگر و شکاک دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 32 پست
آره همسایمون و یکی از عمو هام.یعنی زن و بچه هاشون زندگیشون از سگ بدتره.ارامش ندارن.از نظر مالی خیلی ...

ب مرور تغییر نمیکنن؟ بهتر نشدن؟

زناشون چی؟ همیشه کوتاه میان یا مثلا مخالفت میکن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت چطوریه؟گوش میده یا مخالفت میکنه؟اصلا مخالفت کردن فایده ای داره؟ب مرور زمان کمتر نشد حساسیت ها ...

مامانم عادت کره ،جواب نمیده و کوتاه میاد همیشه و بابام هم بدتر شده...بنظرم هیچوقت هم تغییری نمیکنه !!! چ محدودیتها ک نداریم بخاطرش!!!

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

ب مرور تغییر نمیکنن؟ بهتر نشدن؟زناشون چی؟ همیشه کوتاه میان یا مثلا مخالفت میکن؟

زن عموم از وقتی دختراش بزرگ شدن خیلی مخالفت می‌کنه.

ولی دختر همسایمون همیشه کوتاه میاد. مثل ماه می مونه خیلی دلم میسوزه.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همکار همسرم تو ماشین خانمش شنود گذاشته بود و بعد که به دلایلی خانمش میره تعمیرگاه یا یه همچین جایی برای مشکل ماشینض، میگن شنود تو ماشینته نمیذاره تصویر پخش شه 

اخه ما برعکسشو شنیده بودیم که خانما تو ماشین شوهرشون شنود میذارن بعد اینو شنیدم برگام ریخت 😆

من افسرده شدم و دلم نمیخواد کلا بیرون برنشوهرمم راضی وخشنود داره سختگیرشو بیشتر می‌کنهمثلا اینستامو ...

چند وقته ازدواج کردید؟

از اول اینجوری بود؟

چند سالته

منم اینستا و تلگرامو فیسبوک اینا اصلا نمیزاره 

از نی نی سایتم خبر نداره وگرنه اینم نمیزاشت

چرا مثلا چجوری بود رفتارش ؟

به همه چیز گیر میده از پوشش گرفته تا حرف زدن تا حتی خورد و خوراک ادم و من چون اصلا به کنترل شدن عادت ندارم خیلی سخته برام و هی درگیریم  

زنش رو هم خیلی محدود میکرده الان سنش رفته بالا کمتر شده ولی چه فایده طرف همه عمرم و جوانیش رفته 

با یه ادم دیکتاتور که نه منطق داره نه زبون خوش 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چند سالشونهاز اول ازدواج اینجوری بود؟ بهتر نشده؟

فک کنم۵۰هستش

من این سوال از مادرم کردم گفتم عمو از اول اینجوری بود 

میگفت نه اینجوری نبود 

این چیزی که من میبینم زنموم میاد خونمون زنگ میزنه گوشی مامانم میگه فلانی اومد بالا مامانم میگه آره

یه روز مامانم خیلی بد باهاش دعوا کرد از اون موقع خونه ما میاد زنگ و این چیزا نمیزنه با مامان من باشه جرات نمیکنه حرفی بگه یا کنترل کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کاش یکی عین مامان تو تو زندگی من بود🥲🥲

عموی من واقعا شورش درآورده بنده خدا زنموم کاری نمیکنه یه بچه۱۹ساله دارن 

شما مطمئنم مثل زنموی من هستید 

من نمیدونم اینا شک به چی دارن

فقط این یدونه اینجوریه بابام میگه کشیده به مامانم😂(یعنی مادربزرگم)

من مادربزرگم  خیلی شکاکه 

واس شما چجوری مگ گیر میده 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

عموی من واقعا شورش درآورده بنده خدا زنموم کاری نمیکنه یه بچه۱۹ساله دارن شما مطمئنم مثل زنموی من هستی ...

خیلی بدبینه 

نمیزاره درس بخونم یا برم دانشگاه کار کنم گواهینامه بگیرم

بیرون رفتن تنهایی یا یا دوست و اشنا اینا اصلااا فقط زمانی ک خودش هست یا مثلا نهایتا خیلی واجب باشه فقط با مادرشوهرم  

لباس پوشیدن اینهارو خیلی گیر میده تو ی جمع مهمونی خودمونی هم باشیم هزار بار پیام میده خوب بشین شالتو درست کن فلان کارو کن

وقتی خودش خونه نیست ینی خونه هم اتیش بگیره بخدا جرعت ندارم پامو بزارم از خونه بیرون 

سه روز پیش پست چی اومده بود جلو در خونمون من رفتم تحویل گرفتم برگشت فهمید بخدا سر این مسعله چنان دعوایی درست کرد ک خدا میدونه