2777
2789
عنوان

خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 97 پست

به مامانشون بگو تو اینا رو وارد این دنیای کثیف کردی تو در قابل این ۶تا مسولی بفهم نفهم 😑😑😑😑😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدرم بزرگن فکر نمیکردم اینقدر باشن بیچاره خرگوش مادر چطور اینارو زاییده چقدر درد کشیده

نه فک میکنی 

تو عکس اینجوریه

اندازه انگشت اشاره ان

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

میگم اسی چطور حامله شد

😂😂😂😑😑😑😑😑😑

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

میگم اسی چطور حامله شد

با یه خرگوش دیگه جفت گیری کرده قبلا

بعد شوهرم اینو اورد ما نمیدونستیم حاملس 

بی سر و صدا زایید 

یکمم خونریزی داش

بمیرم براش🥲

ولی چون تپل بود و سنگین و همش نفس نفس میزد من فهمیدم این حاملس

ولی خب تجربه نداشتم..

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

چون نباید دست میزدی باید اول بچه ها رو خودش بررسی میکرد دست میزد و یه ژن مادری تو مغزش فعال میشد که مراقبت مادری انجام بده

چرا دست زدی؟

الان باید بچه هارو میکشید سمت خودش نه ولشون کنه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی