سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عنوان خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا 2835 بازدید | 97 پست چیکارکنم بهشونم دست زدم ک جا ب جاشون کنم میگم شاید بدش اومده☹️بلد نیستم چجوری نگهداری کنم ازشون الان عکسشونو میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه... 1404/04/15 | 13:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاربرمهربانو عضویت: 1402/07/18 تعداد پست: 2666 افسردگی بعد از زایمان گرفته 😄 لطفا درخواست دوستی ندهید
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 37516 حتما ببر دامپزشک دیگ دست نزن بوی تورو میگیرن به بچه هاش شیر نمیده ی کارتون بزار توش کاه بزار و خرگوشت و بچه هاشو با دست کش بزار توشقبلشم حتما خرگوشتو غذا بده و اب و بشورتش اروم ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 @niniyar تایید کن ممنون پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 6 تان یکیشون داره میچرخه تو حیاط.. پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
جوراب_مچی عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 6119 با دامپزشک صحبت کن ببین چه شیری میگه با سرنگ بده بهشون بخورن
دنیا_ز_تو_سیرم عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 3506 نه بدشون میاد از دست زدن مخصوصا بچه هاشون اگه دست بزنی میترسن
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 با دامپزشک صحبت کن ببین چه شیری میگه با سرنگ بده بهشون بخورن شیر گاو نباید بدم شیر مادرشونو باید بخورن پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 37516 6 تان یکیشون داره میچرخه تو حیاط.. وای اینا یا سردشون میشه یا گرمشون کاری گفتمو بکن گناه داره ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 37516 شیر گاو نباید بدم شیر مادرشونو باید بخورن شیرگاو بدی بعد 3روز میمیرن حتما با دامپزشک مشورت کن ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
mahlin28 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 3930 6 تان یکیشون داره میچرخه تو حیاط.. وای چرا اینطوری ان ترسیدم 😭
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 19874 وای چرا اینطوری ان ترسیدم 😭 مث من🙈🙈🙈 من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴
جوراب_مچی عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 6119 شیر گاو نباید بدم شیر مادرشونو باید بخورن آره مایه حیوان داشتیم از اینا بزرگتر بودن شیر پاستوریزه چرب دادم خورد مرد
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 وای چرا اینطوری ان ترسیدم 😭 شبیه خوکن 😂 پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...