سحر_ناز_بانو مدیر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 عنوان خرگوشم 1ساعته زاییده به بچه هاش شیر نمیده چرا | مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 97 پست چیکارکنم بهشونم دست زدم ک جا ب جاشون کنم میگم شاید بدش اومده☹️بلد نیستم چجوری نگهداری کنم ازشون الان عکسشونو میزارم پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه... 1404/04/15 | 13:01 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 مال ما دوبار تو حیاط زایید ولی چون ما دیده بودیم و دست زدیم اصلا صاحبی نکرد...بردیم تو حیاطی که موزا ... پس سر همون بود هی میدوید تو دستشوییشوهرم میگف خجالت میکشه 😅 پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
jsylovely عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 2145 پس سر همون بود هی میدوید تو دستشوییشوهرم میگف خجالت میکشه 😅 من با دستکش میبردم زیرش تا شیر بخورن ولی لعنتی هی باپاش شوت میکرد اون طرف بچه اشو🥲
jsylovely عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 2145 یکی از جیگراش ...اینارو تو چاله به دنیا آورد ،یه روز دیدیم عه بچه خرگووووش
سحر_ناز_بانو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/25 تعداد پست: 3927 یکی از جیگراش ...اینارو تو چاله به دنیا آورد ،یه روز دیدیم عه بچه خرگووووش ایجانم چقده نازه🥹❤️ پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1587 یکی از جیگراش ...اینارو تو چاله به دنیا آورد ،یه روز دیدیم عه بچه خرگووووش چقد نااااااازهخداییش از خیلی از آدما قشنگتره و بامعرفت تر
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1587 6 تان یکیشون داره میچرخه تو حیاط.. هووووفچ حوصله ای داریناااااکاش تو مامان ما میشدیاااه